Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Soms moet er iets van je hart..

  • Blog 
  • "Rellen" op social media
  • Vacatures
  • Negativiteit
  • Afsluiten met resultaten

Rellen zijn het nieuws van de dag. Mensen zijn corona-moe, en uiten dit door het gevecht aan te gaan met de politie, winkels te plunderen en te rellen in heel het land. Maar daar blijft het niet bij. Ook op social media wordt soms flink "gereld". Of het aan de tijd waarin we leven ligt weet ik niet, maar wel kan ik zeggen dat wij hier de afgelopen tijd ook mee te maken hebben gehad. In deze blog lucht ik hierover mijn hart..

Zoals onze laatste berichtgevingen op social media al vertelde zijn wij het jaar goed begonnen met ons personeel het en uitbreiden van ons team d.m.v. diverse vacatures. Een beter begin kun je je in een nieuw jaar toch niet wensen, zelfs in deze bizarre tijd van COVID-19. We staan met volle energie te wachten om te kijken wie ons team wil komen versterken, dus plaatsen we onze vacatures op social media. En dan.. gezien ik ook zelf onze social media - kanalen kan beheren en dat ook leuk vind ook bij te houden, zie ik de eerste berichten voorbij komen.. Bij de eerste denk ik nog zijn mensen nu echt zo negatief door de gehele situatie van dit moment of?.. Veel negativiteit rondom berichten en opmerkingen plaatsen die nergens van onderbouwd zijn.. Wie Globe (en mij) een beetje kent weet dat we ook graag een reactie geven en ons niet uit het veld laten slaan door negativiteit.

Is het de tendens van tegenwoordig, jezelf uiten op social media vind ik een wel erg makkelijke reactie. Uiteraard mag je je mening geven, maar dan graag wel onderbouwd en gegrond.. Zelf ben ik dan nog een voorstander van face-to-face maar dat is volgens mij voor sommigen wel een stap te ver. Dan heb ik het nog niet over concullega bedrijven die onder onze vacature plaatsen: “kom toch bij ons werken”… Euhm beste mensen, neem je eigen communicatieafdeling! Wees zelf creatief en zet je eigen bedrijf in je eigen belichting..  

MAAR….. Wat hebben we ook veel leuke en positieve reacties gekregen en dat heeft tot een heel positief resultaat geleid:

✔ twee beveiligers voor de mobiele surveillance
✔ één objectbeveiliger
✔ een volle klas voor de verkeersopleiding begin februari 
✔ gesprekken met toekomstige verkeersregelaars
✔ Raymond die met een omleiding weer op de juiste weg zit, bij ons

Kortom, IK GENIET enorm! Dan is het negatieve maar een klein speldenknopje in het geheel. 

Een kleine boodschap vanuit mijn kant. Mensen denk na over social media, ook wij zijn ons terdege van bewust dat het je kan maken en breken, dus ook als bedrijf maar ook zeer zeker als personeel of toekomstige sollicitant voor Globe Group of voor welk bedrijf of organisatie dan ook. Nu hoop ik met heel mijn hart dat ik, wij, binnen een afzienbare tijd weer vacatures mogen plaatsen voor onze evenementen, wanneer mogen die weer gaan beginnen.. We kijken er met z’n allen zo naar uit..  

Ilse MCCU

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20