Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Snelteststraat COVID19 Achterhoek

  • Snelteststraat COVID19 Achterhoek
  • Veilig en snel testen
  • Coronatest

Als we iets hebben geleerd tijdens de coronacrisis is het wel dat samenwerken essentieel is. Samen werken we al maanden aan een gezonde maatschappij, maar helaas gaat dit allemaal niet vanzelf. Met de missie “samenwerken aan het voorkomen van verdere verspreiding van het virus” hebben we samen met enkele andere ondernemers het initiatief genomen om een snelteststraat te openen in Zelhem.

Onder de noemer COVID19 Achterhoek zetten wij ons inmiddels al vanaf maandag 2 november in voor een gezond en vitaal bedrijfsleven in de Achterhoek. Hoewel er in een korte tijd veel verschillende teststraten als paddenstoelen uit de grond zijn gestampt, zijn wij er nog steeds. Veel ondernemers en particulieren in de regio weten ons te vinden en door het verplicht testen om naar Duitsland te reizen zijn we drukker dan ooit tevoren. Om bijvoorbeeld de transportbedrijven en chauffeurs te ontzorgen hebben we reeds onze openingstijden aangepast en is onze snelteststraat regelmatig extra geopend. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om ook bij bedrijven te testen op locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

Veiligheid staat bij ons, de Globe Group, voorop. We zijn immers niet voor niets een beveiligingsbedrijf. Daarom hebben we ervoor gekozen om met COVID19 Achterhoek een samenwerking aan te gaan met huisartsenpraktijk de Nooijer Oost Gelre, onder leiding van dr. de Nooijer en dr. Lubeck. Bemonsteraars zijn door deze artsen intern getraind en begeleid om de testen goed en veilig uit te kunnen voeren. Door het systeem van Practiplan kan er online een afspraak worden gemaakt voor een sneltest: AVG proof en gelicenseerd volgens NEN-7510. Dit staat bekend als de hoogste norm voor informatiebeveiliging in de zorgsector.  

De teststraat is opgebouwd aan de Ericaweg 22 te Zelhem. Dit is op de parkeerplaats van Globe Security. Heeft uw werknemer COVID19 gerelateerde klachten en wordt er aan een COVID19 besmetting gedacht? Laat uw werknemer dan testen in onze teststraat. Afspraken kunnen eenvoudig online worden ingepland, waarbij u zelf een tijdstip voor de test kunt kiezen. De teststraat is van maandag t/m vrijdag en op zondag geopend. Wij houden de planning van de teststraat nauwlettend in de gaten. Op het moment dat er een tijdsvlak volloopt, kunnen wij de openingstijden extra verruimen. De betrouwbare antigeen sneltest, Abbott Panbio COVID-10 Ag, wordt vanuit de auto afgenomen. De testuitslag is na 30 – 45 minuten in uw persoonlijke medische dossier online in te zien. 

Kijk voor meer informatie op www.covid19achterhoek.nl of neem contact met ons op via: 088 – 5019494 of mirjam@globegroup.nl.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20