Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Service? Laat dat maar aan Gerard over!

  • De week van de veiligheid
  • Servicecoach
  • Mobiele Surveillance
  • Vraagbaak & advies

De landelijke ‘Week van de veiligheid’ is van start gegaan! Bij ‘De week van de veiligheid’ ligt de focus dit jaar op cybersecurity en worden er verschillende onderwerpen besproken op het gebied van online veiligheid. Als beveiligingsbedrijf houden wij ons bezig met verschillende vormen van veiligheid. Toch ligt onze specialiteit echt bij offline veiligheid, dus veiligheid op evenementen, industrieterreinen en in publieksgebouwen. Daarom trappen wij ‘De week van de veiligheid’ vandaag af met een blog over een stukje offline veiligheid, namelijk de rol van onze servicecoach van de Mobiele Surveillance.

Even voorstellen: Gerard Wijnia – servicecoach  

Maak kennis met Gerard Wijnia, servicecoach van de mobiele surveillance bij Globe Security. Voor mensen die Globe een beetje kennen is Gerard geen onbekende. Hij is niet alleen manager van de Mobiele Surveillance, ook houdt hij zich bezig met verschillende taken op het gebied van service om zo een zo compleet mogelijk veiligheidspakket aan onze klanten aan te kunnen bieden. Onze servicecoach is een coach die bedrijven met meerdere locaties en een diversiteit aan dienstverlening ondersteunt bij vragen rondom beveiliging. Een coach die weet waar hij het over heeft en betrokken is bij de klant en het te beveiligen bedrijventerrein. Én een coach die precies weet wat er speelt om onze dienstverlening bij te sturen daar waar de prioriteiten liggen.

Service staat voorop  

Persoonlijk contact, service en korte lijnen zijn slechts een paar termen waar wij als Achterhoeks beveiligingsbedrijf voor staan. Wij vinden het erg belangrijk om zichtbaar te zijn en te blijven voor onze klanten. Niet voor niets dus dat wij 24/7 bereikbaar zijn en voor onze klanten klaar staan.

Service staat voorop. Niet alleen voor nieuwe klanten die tekenen voor onze dienstverlening, maar ook voor bestaande klanten gedurende het jaar. Bij Gerard kunt u terecht voor vragen en advies. Daarvoor hoeft u Gerard niet aan zijn jas te trekken, want ook zelf kijken wij graag met u mee en proberen wij onze dienstverlening zo efficiënt mogelijk in te zetten. Daarbij wordt gekeken naar verschillende punten. Is onze dienstverlening nog wel up-to-date?Zijn de contactpersonen nog werkzaam binnen uw bedrijf, of is er inmiddels iets gewijzigd? Hebben wij nog de juiste sleutels of zijn er andere wijzigingen geweest in het pand? Wordt het pand op de juiste manier afgesloten door het personeel en weten zij waar zij hierbij op moeten letten? En als er regelmatig sprake is van alarmmeldingen, waar ligt dat aan en hoe kunnen wij deze reduceren?  

Gerard zal u persoonlijk informeren en adviseren over hoe u de dienstverlening bij uw bedrijf op locatie geoptimaliseerd kan worden en hoe het aantal alarmmeldingen teruggedrongen of zelfs voorkomen kunnen worden. Goede communicatie is hierbij erg belangrijk. Dit draagt bij aan het tijdig signaleren van knelpunten en leidt uiteindelijk tot verbetering. Voor u als klant, maar ook voor ons in onze dienstverlening. Elke dag starten wij met ‘De dag van de veiligheid’, wanneer wij rapporten nalezen van de nachtdiensten en onze klanten attenderen op bepaalde zaken op het gebied van veiligheid en vandaag sluiten we de dag hier ook graag samen met u mee af.

Wij wensen u een veilige ‘Week van de Veiligheid’! Wilt u dat Gerard voortaan ook een oogje bij u in het zeil houdt? Neem dan gerust eens contact op en vraag naar de mogelijkheden.
 

Neem contact op 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20