Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Schoolgeluk

  • Globe Group
  • Blijven leren
  • Opleidingen
  • Opleidingscentrum
  • Schoolgeluk

Hoe kijk jij terug naar je vroegere schooljaren? Was jij het type leerling dat vroeger niet weg te slaan was uit de bibliotheek, of juist het type dat zijn tas al in had gepakt nog voordat de schoolbel ging? School, misschien vond je het geweldig of had je het liever overgeslagen, maar één ding is zeker: we hebben allemaal onze eigen schoolverhalen. En die verhalen hoeven na je jeugd natuurlijk niet te stoppen. Leren is namelijk gezond en daarom ten zeerste aan te raden. Dus, waar wacht je nog op?

Een leven lang leren

‘Ja, ja’, hoor ik je nu zeggen.. maar wist je dat jezelf blijven ontwikkelen een menselijke behoefte is? Het geeft namelijk een goed gevoel om nieuwe vaardigheden te leren of om je bestaande vaardigheden te verbeteren. Maar dat is niet alles. Hieronder hebben we een aantal redenen op een rijtje gezet waarom het belangrijk is om je leven lang door te blijven leren.

1. Verzekerd zijn en blijven van een baan

Ben je in dienst bij een bedrijf? Dan is het als werknemer belangrijk dat je blijft groeien en jezelf blijft ontwikkelen. Zorg ervoor dat je relevant blijft voor jouw branche door op de hoogte te blijven van de laatste trends en je vaardigheden daarop aan te passen. In een snel veranderende wereld moet je regelmatig nieuwe dingen leren om binnen een bedrijf waardevol te blijven. Dat maakt als het erop aan komt de kans groter dat je verzekerd blijft van een baan.

2. Meer uitdaging zorgt voor minder verveling

Heb jij steeds minder plezier in je werk en vind je je dagen eentonig? Leer jezelf iets nieuws bij en ga voor meer uitdaging in je werk. Het is leuk om met nieuwe dingen bezig te zijn en je kennis te verrijken. Meer uitdaging in je werk zorgt voor minder verveling. Daarnaast geeft het je een gevoel van voldoening, wat op zijn beurt ook het vertrouwen in onze eigen capaciteiten vergroot. Wees vooral niet bang: sla ook eens een hele andere weg in en laat je bijvoorbeeld omscholen. Uitdaging gegarandeerd!

3. Blijf je hersenen trainen

Het maakt niet uit hoe je dingen leert, door je hersenen actief te houden blijft je cognitieve functie op optimaal niveau. Je hersenen zijn vergelijkbaar met spieren: ze hebben oefening en activiteit nodig om sterk te blijven. Laat die informatie dus stromen: goed voor je hersenen én je cognitieve gezondheid.

Vind jouw schoolgeluk bij Globe

Genoeg redenen dus om te blijven leren. Daar helpen we je bij Globe graag bij! En niet alleen jou, want verschillende mensen gingen je ook dit jaar al voor. Wist je bijvoorbeeld dat:

  • Wij in 2022 tot op heden 7 kandidaten hebben opgeleid voor evenementenbeveiliger, met onze ESO (Event Security Officer) opleiding?
  • Wij in 2022 tot op heden 8 beroepsverkeersregelaars hebben geschoold?
  • Wij in 2022 tot op heden 4 beveiligers hebben opgeleid, die de opleiding MBO Beveiliger niveau 2 hebben afgerond? 

Dit mooie clubje bij elkaar hebben we allemaal opgeleid om in ons familiebedrijf aan de slag te gaan en direct een baan aangeboden binnen de Globe Group. Hiermee blijven we groeien en breiden we ons ijzersterke team van collega’s in de beveiliging en het verkeer uit. En daar zijn we trots op!

In oktober starten weer twee kandidaten voor de opleiding MBO Beveiliger 2, die staan te popelen om met de opleiding te starten. Ben jij na het lezen van deze blog ook nog lang niet uitgeleerd en er klaar voor om jouw schoolgeluk bij Globe te vinden? Meld je dan aan voor één van onze opleidingen in het najaar. We hebben nog enkele plekken vrij.  

Opleiding beroepsverkeersregelaar

De opleiding beroepsverkeersregelaar van september zit helaas al vol, maar eind oktober starten we weer met een nieuwe opleiding. Bij BOC Opleidingscentrum leiden we je in slechts twee dagen op tot een professioneel beroepsverkeersregelaar. Na deze opleiding ben je breed inzetbaar, bij wegomleidingen of andere verkeerssituaties ben jij degene die het verkeer moet regelen: van het aanwijzen van een alternatieve route tot het heft in eigen handen nemen op een groot kruispunt. Jij zorgt ervoor dat iedereen naar jouw aanwijzingen luistert en dat het verkeer een goede doorstroming heeft. Een afwisselende functie heerlijk in de buitenlucht.

Meer informatie over deze opleiding

ESO opleiding (Event Security Officer)

Eind oktober starten we ook weer met onze ESO opleiding, de opleiding tot evenementenbeveiliger. Deze opleiding is ideaal als je naast je baan een opleiding wilt volgen en tijdens het evenementenseizoen op de leukste festivals en evenementen aan het werk wilt. Als evenementenbeveiliger ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid op een evenement. Een uitdagende job waarbij geen evenement hetzelfde is.

Meer informatie over deze opleiding

Wij helpen je graag bij het maken van nieuwe schoolverhalen! Enthousiast geworden? Kijk voor meer informatie op www.globegroup.nl/vacatures.

Bekijk onze vacatures

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20