Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Samen zetten we ons in voor de beste zorg(beveiliging)

  • Blog
  • Zorgbeveiliging
  • SMO beveiligers
  • Samenwerken
  • Maatwerk

Het geheim van de beste beveiliging in de zorg is samenwerken. Weten wat er van het team aan beveiligers verwacht wordt, welke zaken extra aandacht verdienen en hoe er in bepaalde situaties gehandeld moet worden. Elke instelling is anders, maar juist door vanaf moment 1 uitgebreid samen te werken kunnen wij ons inzetten voor de beste beveiliging en kan de zorginstelling zich met een gerust hart focussen op de beste zorg. 

Een goede klik, de juiste overdracht en een goede samenwerking zijn essentieel om samen te zorgen voor het beste resultaat. Begin dit jaar hebben we binnen de sociaal maatschappelijke opvang (SMO) een nieuwe opdrachtgever mogen verwelkomen. Samen met deze opdrachtgever hebben wij veel tijd gestoken in het inwerktraject van ons team van SMO-beveiligersTijdens het inwerktraject is er kennis gemaakt met de locatie, procedures en de cliënten. En dat is belangrijk, júist in de zorg. Binnen de zorg bestaan er grote verschillen tussen de diverse locaties en haar bewoners. Deze diversiteit brengt somsuitdagingen met zich mee waar beveiligers mee te maken krijgen. De locatie, wat wordt gezien als ‘thuis’, moet aanvoelen als een veilige plek voor bewoners, maar ook voor het personeel dat er werkt. Cliënten komen er om de juiste hulp te krijgen, maar gedurende dit traject kunnen emoties opspelenHet is dan ook van groot belang dat de beveiligers goed op de hoogte zijn van de procedures en richtlijnen die gelden op een locatie. Door ons samen met de opdrachtgever in te zetten voor de beste zorg van de bewoners, zijn we erin geslaagd om een veilige omgeving te creëren voor zowel de cliënten als het personeel. Dit vertaalt zich terug in wederzijdse tevredenheid, zowel van onze opdrachtgever als van het vaste team van beveiligers. Beveiligers weten wat er van hen wordt verwacht, staan nauw in contact met het verplegend personeel en zijn een vertrouwd gezicht voor de cliënten. Met hun aanwezigheid zorgen ze ervoor dat het veiligheidsgevoel enorm wordt vergroot en dat de instelling zich kan focussen op het bieden van de juiste zorg.

Bij Globe ligt onze kracht bij het bieden van maatwerk. Dit zie je terug in alle facetten van onze dienstverlening: van het verkeer tot aan de zorg. We weten als geen ander dat geen opdrachtgever hetzelfde is en dat de veiligheidsbehoefte dan ook per opdrachtgever verschilt. Door te kijken naar waar de wensen en behoeften liggen kunnen wij waar nodig de juiste ondersteuning bieden. Benieuwd naar hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen op het gebied van SMO-beveiliging? Mirjam Roozegaarde vertelt u er graag meer over. Neem vrijblijvend contact met haar op voor meer informatie:  

T: 0314 - 35 12 20
E: mirjam@globegroup.nl

Neem contact op

Bekijk onze SMO flyer 

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20