globe-security-diensten-mobiele-surveillance-header-2

Pssst! U wordt in de gaten gehouden

De mobiele surveillance tak van Globe Security is namelijk flink aan groeien, door onze dekkingsgraad in met name gemeente Doetinchem en gemeente Oude IJsselstreek zijn wij op het punt gekomen dat wij het gewoon durven te zeggen: wij zijn dé beveiliger van het Oosten. Dé marktleider in de beveiliging. Naast de gemeentes Doetinchem en Oude IJsselstreek, waar de kern van onze activiteiten zich centreren, zijn wij ook zeer actief in de gemeentes Bronckhorst, Berkelland, Oost-Gelre, Aalten, Winterswijk, Doesburg en Montferland. Op de gemeentes Lochem en Zutphen na bestrijken wij inmiddels de gehele Achterhoek. De Achterhoekse vlag wappert dus fier aan onze trekhaak.

Het moment dat thuis de piepers en verse worst op u staan te wachten, starten de surveillanten van Globe Security met hun dienst. Zij zorgen ervoor dat u met een gerust gevoel de zaak kunt achterlaten. Gaat tijdens het eten het alarm bij uw pand af, eet rustig door en geniet van uw toetje: onze surveillant neemt direct een kijkje en zorgt voor een correcte afhandeling.

Snelle responstijden

Door de groei van onze surveillance activiteiten zijn wij als geen ander in staat om zeer snel bij uw pand aanwezig te zijn. En als geen ander bedoel ik letterlijk ook als geen ander! Het geografisch goed indelen van de surveillanceroutes is een belangrijk onderdeel voor een kwalitatief goede dienstverlening. Snelle responstijden behaal je alleen door meerdere surveillanten in een klein gebied actief te hebben.

Daarvoor hebben we de steun en vertrouwen van de bedrijfskringen nodig. We bundelen zo collectief de krachten en zorgen ervoor dat de surveillant in de buurt kan blijven. Die steun hebben wij in het hart van ons werkgebied, als officiële partner van Industriële Kring Zelhem, Stichting Beveiliging Bedrijven Doetinchem, Varsseveldse Industriële Vereniging en Industrie Belang Oude IJssel. Als enige mobiele surveillancedienst hebben wij de mogelijkheid om met meerdere voertuigen actief in Zelhem en de gemeentes Doetinchem en Oude IJsselstreek te zijn.

Dé beveiliger van het Oosten!

Ik herhaal daarom mijn woorden van zo-even: wij zijn dé beveiliger van het Oosten. Onze resultaten zijn meetbaar en in collectief verband leggen wij verantwoording af aan bovengenoemde bedrijfskringen. Periodiek hebben wij een overleg met de werkgroep beveiliging die bestaat uit een afvaardiging van de bedrijfskringen. Ook participeren wij in het Keurmerk Veilig Ondernemen-Bedrijventerreinen (KVO-B) en hebben hierdoor een nauwe samenwerking met de politie, brandweer en gemeente opgebouwd.

Ervaringen van onze klanten horen?

Uiteraard is het altijd prettig als je klanten aan het woord zijn. Namens werkgroep beveiliging IKZelhem kunt u contact opnemen met Arno Gesink, namens VIV Norbert ten Brinke, Wout Buizert namens de IBOIJ en de SBBD is vertegenwoordigt door Jos Tiemessen. Wij brengen u graag met onze referenties in contact. Neem daarvoor gerust contact met mij op. 

Vacature Surveillant

Afgelopen driekwart jaar hebben wij stormachtige groei doorgemaakt waarbij, om het even in de herfsttermen te houden, de surveillanten en surveillancewagens als paddenstoelen uit de grond schoten. Lijkt u het wat om als mobiele surveillant te werken, dan horen wij graag van u. Want zoals wij niet voor niets zeggen: ons oog, uw veiligheid.

Bekijk de vacature 

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20