Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Planner bij Globe Group: géén 9 tot 5 baan..

In opdracht van DEGA Infra B.V. zijn we op 1 augustus 2019 begonnen met een mooie klus. Zowel de A325 als de N325 (Pleijroute) zijn toe aan groot onderhoud. Aan onze verkeersregelaars was het dan ook de taak om alles in goede banen te leiden. Op de A325 bemant Europe Traffic Support de drie opritten voor de rijrichting Nijmegen - Arnhem. Het werkverkeer maakt gebruik van deze opritten, ander verkeer dient te worden omgeleid. Richard is op werkbezoek geweest op deze locatie. In deze blog neemt hij ons mee!

Maar eerst.. koffie!

Planner Richard was zelf aanwezig bij de start van het project, dus ging zijn wekker op een ongebruikelijk tijdstip voor een planner die voornamelijk kantoortijden werkt. Een goede kop koffie was dan ook zeer welkom om de dag goed te starten!

Klaar om te vertrekken

Na een goede kop koffie, een goed ontbijt en ook gewassen en gestreken te zijn begon de werkdag voor Richard. Buiten was het nog donker en hij stapte in de auto om vanuit Eibergen naar Arnhem te rijden. 

Veiligheid begint bij jezelf 

Eenmaal aangekomen op locatie begon Richard aan zijn werkdag. Het doel van deze dag was om de verkeersregelaars te begeleiden bij de opstart van het project, even een moment met de opdrachtgever alles door te spreken en het was direct een goede mogelijkheid om een werkplekinspectie uit te voeren.

Veilig werken staat binnen de Globe Group hoog in het vaandel en dit monitoren we ook met grote regelmaat. Om de veiligheid van weggebruikers, bezoekers van evenementen, panden en industrieterreinen en meer te kunnen waarborgen moet je zelf natuurlijk ook de veiligheidsregels in acht nemen. Wij geven zelf dan ook graag het goede voorbeeld. 

Wij zijn dan ook in het bezit van verschillende certificeringen om de kwaliteit hoog te houden. 

Bekijk onze certificeringen

Voor de veiligheidscheck gebruiken we formulieren en spreken we samen met de verkeersregelaars de knelpunten, tips en andere belangrijke zaken door. Al deze punten worden door Richard genoteerd. 



Na dit werkbezoek is Richard terug gereden naar het kantoor om daar zijn andere werkzaamheden op te pakken. Ondanks dat het vroeg was vanmorgen was het een prima werkbezoek! 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20