Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Pas op, Cheetah's gespot in de Achterhoek!

  • Mobiele surveillance
  • MCCU
  • SequriX
  • Automatische koppeling
  • CBA

Soms zie je ze in natuurfilms voorbij komen: Cheetah's. Het lichaam van een Cheetah (ook wel jachtluipaard genoemd) is gemaakt om hard te rennen. Als het dier in volle vaart is kan hij snelheden tot 105 kilometer per uur halen. Deze snelheid gebruikt hij om zijn prooien achterna te zitten. Vanwege zijn hoge snelheid lukt het hem vrijwel altijd om zijn prooi in te halen en te pakken te krijgen. Ik kijk altijd zeer gefascineerd naar deze beesten, maar kan uit betrouwbare bron vertellen... Cheetah's zijn zeker niet alleen actief in de Sahara!

Laat ik het uitleggen. De huidige technische ontwikkelingen hebben veel impact in onder andere het domein van veiligheid. Zo benutten we de voordelen van de ontwikkelingen bijvoorbeeld middels onze Mobiele Communicatie en Camera Units: deze wagens zijn volledig uitgerust met een eigen communicatiesysteem en ze beschikken over de modernste video-apparatuur en camera's. Maar ook op het gebied van Mobiele Surveillance komen de technologische ontwikkelingen de resultaten ten goede. Al sinds enige tijd werken we met managementsoftware van SequriX voor onze Mobiele Surveillance. In het verleden werden alarmmeldingen zonder koppeling telefonisch doorgebeld. Dit zorgde voor vertraging. Door een automatische koppeling hoeft er nu niet meer gebeld te worden: de meldingen worden direct in het systeem geschoten, zoals ook in het nieuwsbericht op Beveiligingsnieuws wordt vermeld. Hierdoor ontstaat er geen vertraging en daarmee juist een snellere responstijd. Al met al dus meer efficiency in het operationele proces omdat real-time en digitaal alle essentiële informatie tussen een PAC (Particuliere Alarm Centrale), backoffice en beveiligers in het veld gedeeld wordt. Maar dat is nog niet alles waardoor we winst maken op het gebied van tijd binnen onze Mobiele Surveillance. Vanaf 1 januari 2018 werken de ondernemersverenigingen en parkmanagementorganisaties in Zelhem en de gemeente Doetinchem en Oude IJsselstreek gezamenlijk aan collectieve beveiliging. Hierdoor is Collectieve Beveiliging Achterhoek (CBA) ontstaan. Globe Security is de samenwerkingspartner voor Collectieve Beveiliging Achterhoek. Dus de combinatie van ons softwaresysteem en de collectieve beveiliging maakt dat we super snelle responstijden hebben. Met veel auto's op de weg, door aansluiting van bedrijven, kunnen we heel snel reageren op alarmmeldingen.

Cheetah's alleen in de Sahara? Zeker niet, houd je ogen open en wellicht spot jij onze Mobiele 'Cheetah' Surveillance van Globe Group! Wilt u graag meer informatie over onze Mobiele 'Cheetah' Surveillance? Neem dan contact met ons op! Wij garanderen u een razendsnel antwoord. 

Neem direct contact op

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20