Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Op stap in Nijmegen met de beveiliging van Globe

  • Evenementenbeveiliging
  • QR code check
  • Horeca
  • Uitgaansgelegenheden

Het kan weer: de kroeg of club in! Tenminste, op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs d.m.v. een QR-code. Het afgelopen weekend hebben wij in samenwerking met ACBN, een evenementenbureau uit Nijmegen, de QR-code check mogen verzorgen voor het stappen in Nijmegen. In dit stapweekend zijn er maar liefst 2100 coronabandjes verstrekt.

Dit weekend werd het polsbandje voor de horeca in Nijmegen geïntroduceerd. Hoe het werkt? Bij twee uitgiftepunten in Nijmegen, aan de Molenstraat en op de Grote Markt konden bezoekers van de horeca zich laten checken. Wie met een QR-code aan kon tonen dat hij of zij geen corona heeft gehad, volledig is gevaccineerd of is getest kreeg een bandje om zijn pols. Met dit bandje konden alle verschillende discotheken en kroegen in verschillende straten van Nijmegen de hele avond worden bezocht. Een QR-code met coronatoegangsbewijs hoefde dus niet bij het wisselen van club of kroeg telkens opnieuw te worden laten zien, maar het polsbandje was voldoende. Dit was bevorderlijk voor de doorstroom van bezoekers en zorgde ervoor dat er geen oponthoud was bij de deur van een horecagelegenheid. Prettig voor bezoekers én horecamedewerkers of beveiligers.

Al met al was het een veilig weekend. Zowel de Nijmeegse tak van Koninklijke Horeca Nederland als de beveiligers zijn enthousiast over de introductie van het polsbandje in de horeca. Beveiligers gaven aan dat er een ongedwongen en positieve sfeer heerste dit weekend, en dat het binnenlaten van mensen op deze manier wordt versneld. Ook in steden als Arnhem en Breda wordt al met het polsbandje in de horeca gewerkt.

Bij Globe Group kunt u terecht voor horeca- en evenementenbeveiligers. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het controleren van QR-codes en het uitgeven van polsbandjes, bijvoorbeeld op evenementen of in de horeca. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via info@globegroup.nl of bel 0314 – 35 12 20.

Neem contact op

Foto: Paul Rapp (bron: De Gelderlander)

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20