Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Op kantoor BHV? Een goed idee!

 

  • Bedrijfshulpverlening
  • BHV basis of herhaling
  • BOC Opleidingscentrum

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo ook op kantoor. Als je denkt aan werken op kantoor denk je misschien niet aan de meest spannende scenario’s, maar vooral aan achter een bureau zitten, op je laptop tikken, telefoneren en vergaderen. Het ergste wat je daar kan overkomen? Je tong verbranden aan hete koffie misschien. Maar niets is minder waar. Ook hier komt veel bij veiligheid kijken en moet elke werknemer gepaste maatregelen treffen. Een cursus BHV is hierbij van groot belang.

Opruimen maar

Wat is jouw kantoorervaring? Ben jij wel eens (bijna) gestruikeld over de tas van je collega of over de stofzuiger, terwijl de schoonmaakster de broodkruimels uit de lunchpauze met de stofzuiger te lijf gaat? Niet alleen op de bouw of in een grote fabriekshal, maar ook op kantoor kunnen ongelukken binnen no-time plaatsvinden. De meeste ongelukken op kantoor ontstaan doordat medewerkers struikelen, vallen of uitglijden. Dit vormt voor maar liefst 46% van de mensen een risico op het werk én staat in de top 3 van de meest voorkomende ongevallen. Als werknemer is het daarom belangrijk om je spullen op te ruimen om de veiligheid op kantoor te vergroten. Maar ook werkgevers kunnen een steentje bijdragen aan de veiligheid op kantoor. Door simpelweg loszittend tapijt snel te repareren en losliggende kabels weg te werken kan de kans op ongelukken al worden verkleind.

Goede voorbereiding is het halve werk

Maar wat als er wel een ongeluk plaatsvindt op de werkvloer? We hopen natuurlijk allemaal dat het niet gebeurt, maar een goede voorbereiding is het halve werk en kan de schade in geval van nood beperken. Bij brand of een ongeval maakt snel reageren een wereld van verschil. Zorg ervoor dat medewerkers goed voorbereid zijn, bijvoorbeeld door een cursus BHV aan te bieden. En wanneer je deze cursus eenmaal hebt aangeboden is het belangrijk om deze periodiek te herhalen, zodat de kennis niet verdwijnt. Met een BHV-herhalingscursus bij BOC Opleidingscentrum zijn je werknemers zo weer bij: deze cursus duurt namelijk slechts een halve dag.

Bekijk onze BHV flyer  

BHV basis & herhaling

Bij BOC Opleidingscentrum bieden we de cursussen BHV basis & BHV herhaling aan. De basiscursus BHV is geschikt voor medewerkers die nog geen BHV-cursus hebben doorlopen en wordt aangeboden in één dag. De cursus bestaat uit een gedeelte theorie en praktijk en tijdens de cursusdag komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals levensreddende handelingen, het bestrijden van brand en ontruimen. Naast het volgen van deze cursus bij BOC Opleidingscentrum is het ook mogelijk om deze bij jouw bedrijf op kantoor te laten plaatsvinden.

Naast de BHV basiscursus bieden wij ook de cursus BHV herhaling aan bij BOC Opleidingscentrum. Deze cursus is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat BHV-ers voldoende getraind zijn en de kennis up-to-date wordt gehouden. De onderwerpen van deze cursus zijn gelijk aan de basiscursus. Kijk voor meer informatie over onze BHV-cursussen op www.bocopleidingscentrum.nl of neem contact op met Mirjam Roozegaarde via 0314 – 35 12 20 of mirjam@globeroup.nl.

Bekijk onze cursusagenda

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20