Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Onze trainingen en cursussen gaan door

  • BOC Opleidingscentrum
  • Opleidingen en trainingen
  • Veilig trainen en leren
  • BHV en VCA

Afgelopen dinsdagavond zijn er weer nieuwe maatregelen afgekondigd. Bij B.O.C. Opleidingscentrum hebben wij ook gekeken of onze trainingen en cursussen wel door kunnen gaan. Er is overleg geweest tussen De Nederlandse Reanimatie Raad (NRR), Het Nederlands Instituut voor bedrijfshulpverlening (NIBHV), Het Oranje Kruis, Het Rode Kruis en de Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN). Ze zijn met z’n allen overeengekomen dat (binnen de richtlijnen van het RIVM en de toegestane samenkomst van 30 personen) de cursussen en opleidingen wel door kunnen gaan.

Daarom hebben wij een aantal maanden terug ons opleidingscentrum opnieuw ingericht waardoor wij veilig op 1,5 meter kunnen blijven trainen. Daarnaast hanteren wij het Protocol ‘Veilig trainen voor BHV-. EHBO, reanimatie- en veiligheidscursussen tijden de COVID-19 pandemie bij al onze trainingen.  

Momenteel trainen we in kleine groepjes op 1,5 meter afstand en heeft elke cursist een eigen werkplek waar handschoenen, een mondkapje en een eigen EHBO-setje klaarliggen. Daarnaast hebben wij zelf een levensechte oefenarm ontwikkeld waardoor het verbinden veilig geoefend kan worden. Wel is er besloten dat we tijdens onze trainingen en cursussen een mondkapje gaan dragen. Deze moeten op tijdens het bewegen in de ruimte en tijdens de oefeningen. Ze kunnen afgedaan worden wanneer de cursist weer op zijn eigen werkplek zit. Juist in deze tijd blijft het belangrijk dat personeel bij incidenten eerste hulp kan verlenen en kan handelen bij een brand en/of ontruiming.

Op deze manier kan iedereen casussen uit de praktijk trainen, voldoende kennis opdoen en binnen de kaders van het RIVM en het protocol "Veilig trainen voor BHV-, EHBO, Reanimatie en veiligheidscursussen tijdens de Covid-19 pandemie" handelen. 

Wilt u meer weten over ons cursus- en opleidingsaanbod of over onze werkwijze? Neem dan contact op voor meer informatie via 0314 - 35 12 20.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20