Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Onze nieuwe MCU in de maak

Het was warm de afgelopen weken. Langdurig zomers weer zelfs. Terwijl de helft van Nederland met het zweet op de rug in de luie tuinstoel moest bijkomen na elke minimale inspanning, werd de hitte ons in ieder geval NIET de baas.

Work in progress

Dag in dag uit wordt er gewerkt aan de bouw van onze spiksplinternieuwe, super geavanceerde, volledig uitgeruste en uiterst moderne Mobiele Communicatie Unit. We komen superlatieven te kort om ons allernieuwste familielid te omschrijven. Terwijl Ilse, Mirjam en alle andere collega’s zich volop in het evenementenseizoen hebben gestort, stuurt Bennie dit project aan. Hij heeft wel voor hetere vuren gestaan en dus kunnen wij garanderen: die Mobiele Communicatie Unit gaat er komen, hoe dan ook! Met een fotoreportage geven we u graag een kijkje achter de schermen... in de video hieronder ziet u de Mobiele Communicatie Unit op weg naar de werkplaats.


De MCU op weg naar de werkplaats...

Fotoreportage MCU

De eerste foto's van onze nieuwste aanwinst: 

 

 
Het interieur wordt prachtig...

Verbouwing

Vanuit de Mobiele Communicatie Unit moeten enorm veel verschillende partijen gemanaged worden. Denk aan agenten, beveiligers, productiecollega's, ons Globe Service team, verkeersregelaars, EHBO, brandwachten etcetera. Het is dan fijn om gefocust en in alle rust te kunnen werken. De nieuwe Mobiele Communicatie Unit heeft, in tegenstelling tot de andere units, een aantal aparte werkruimtes en daardoor dus gescheiden werkstations. Hierdoor kan bijvoorbeeld de veiligheidscoördinator in alle rust de boel coördineren. Op het dak bevindt zich een mast met camera's, antennes en verlichting. Alles voorzien van de nieuwste technieken die nu voorhanden zijn.

Contact over de Mobiele Communicatie Unit

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20