Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Onze beloningsboom staat in volle bloei

  • Evenementenbeveiliger
  • Pluk de vruchten van onze beloningsboom
  • Vacatures

De boom is topzwaar. En de beveiligers van Globe kunnen niet wachten om daar de vruchten van te plukken. Nee, we hebben het niet over de appelboom in onze kantoortuin. Maar over de enige echte boom van Globe: de beloningsboom voor onze evenementenbeveiligers.


Globe punten: de nieuwe Airmiles en FreeBees

De beveiligers van Globe zijn het eens: Airmiles en FreeBees zijn zo 2019. De Globe punten: die zijn in 2020 helemaal hot and happening. Werken bij Globe Security kent veel voordelen. Naast het werken met mensen, ontspannen sfeer en leuke evenementen, is het salaris goed. Je kunt flexibel werken, passend naast je andere werk en privé, kortom de ideale bijbaan. Maar juist de secundaire arbeidsvoorwaarden maken het extra leuk om te kiezen voor Globe. Neem die beloningsboom. Een prima extraatje bovenop je salaris.

Elk gewerkt uur wordt omgezet in punten die ingewisseld worden voor scholing, waardebonnen en wisselende items. Naast deze extra’s investeert Globe in je vakkennis. Enerzijds om ons personeel te laten groeien en te ontwikkelen. Anderzijds is het voor ons een manier om ons kwalitatief te onderscheiden en daarmee het juiste personeel aan te trekken, maar ook organisaties. Het is ten slotte interessant voor onze klanten om te kunnen rekenen op geschoold personeel, welke op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Dus hey! Vergeet Airmiles en Freebees. En pluk kaal die boom!

Wil je ook graag aan het eind van het jaar appels plukken van onze boom? Bekijk dan onze vacatures!

Bekijk onze vacatures

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20