Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Nu leren, straks oefenen - BOC Opleidingscentrum

  • BOC Opleidingscentrum
  • Veiligheidscursussen
  • Thuis op eigen tempo leren 

Staat er binnenkort bij u een BHV of VCA-cursus op de planning? Bereid uzelf of uw personeel dan nu alvast voor op de cursus en start met de e-learning. Nu we veel thuiswerken is het een goed moment om hier op eigen tempo alvast mee te beginnen. Uit een analyse van bijna 300 studies naar de effectiviteit van e-learning blijkt dat deze manier van leren over het algemeen minstens net zo effectief is als traditioneel onderwijs. Het beste resultaat wordt bereikt door een “blended traject”, e-learning in combinatie met klassikaal onderwijs. 

Als opleidingscentrum besteden wij veel zorg en aandacht aan onze e-learning, ter ondersteuning van het praktijkonderwijs. Vooral nu we door de pandemie allemaal meer thuis zitten is online leren belangrijker dan ooit. Wij bieden de cursussen BHV basis, BHV herhaling, VCA-basis en VCA-vol aan met vooraf een e-learning. Praktijklessen kunnen op dit moment tijdelijk geen doorgang vinden, maar e-learning kan altijd doorgaan. Ga goed voorbereid de cursus in en laat uw personeel nu alvast beginnen met de e-learning. Zodra onze cursussen en opleidingen weer van start gaan kan er vervolgens direct over gegaan worden op het praktijkgedeelte, zonder eerst op de afronding van de e-learning te wachten. 

Blog BOC

Voordelen e-learning

E-learning biedt veel voordelen. Zowel voor ons als opleidingscentrum als voor de cursisten. Onze e-learning biedt een rijke leeromgeving met veel interactie voor de cursist. De afwisseling van teksten, afbeeldingen, video’s en oefenvragen zorgt ervoor dat de cursist spelenderwijs informatie tot zich neemt. Dit wordt als een prettige manier van leren ervaren. Elk onderdeel binnen de leeromgeving wordt afgesloten met een toets, die de cursist indien gewenst eindeloos kan blijven herhalen. De voorleeshulp in onze e-learningsmodule geeft mogelijkheid tot het voorlezen van de tekst. Dit maakt het voor bijvoorbeeld mensen met dyslexie gemakkelijker om online te leren. 

Bij onze e-learningmodule wordt de voortgang nauwkeurig bijgehouden. Zo kan de cursist in één oogopslag zien welke onderdelen zijn afgerond en hoeveel onderdelen er nog aan bod komen. Gemiddeld is een cursist ongeveer twee uur bezig met het afronden van de BHV of VCA e-learning. De module hoeft echter niet in één keer te worden afgerond, het is namelijk mogelijk om tussentijds af te sluiten en op een ander moment weer verder te gaan. In de module zit geen tijdsslot, waardoor iedere cursist op zijn eigen tempo kan leren. Thuis, op het werk of in de trein: het online leren volgens onze module kan altijd en overal. 

Een voordeel voor ons als opleidingscentrum is dat wij per cursist op afstand de voortgang kunnen inzien. Hierdoor krijgen we vooraf een goed beeld van de onderdelen waar tijdens de e-learning goed op werd gescoord en de onderdelen waar cursisten meer moeite mee hadden. Op deze manier kan BOC Opleidingscentrum per cursus maatwerk leveren. Per groep wordt gekeken naar de onderdelen waar de cursisten minder goed op gescoord hebben. Hier wordt in de praktijkles vervolgens extra aandacht aan besteed.  

Gratis e-learning voor BHV’ers over het coronavirus 


Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is het belangrijk om de richtlijnen van het RIVM op te volgen. Voor veel BHV’ers betekent dit ook een andere aanpak dan anders. Want hoe moet je bijvoorbeeld eerste hulpverlenen en 1,5 meter afstand houden? Om bedrijfshulpverleners te adviseren over hoe hulpverlening kan worden uitgevoerd tijdens de pandemie, hebben we een gratis e-learning gemaakt voor BHV’ers met extra informatie omtrent het coronavirus. Wilt u deze e-learning ook ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: 
fleur@globegroup.nl  

Aanmelden  

Wilt u zich aanmelden voor één van onze cursussen en nu al starten met online leren? Ga dan naar onze agenda. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op om de vervolgstappen te bespreken.  

Bekijk agenda

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20