Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Nieuwe klant Globe tóch nog overvallen

  • Week van de veiligheid
  • Globe Security
  • Collectieve Beveiliging Achterhoek

Dát is nog eens een goed begin van De week van de Veiligheid! Denk je nietsvermoedend een contract te ondertekenen, blijk je ineens het 200e nieuwste lid van de Collectieve Mobiele Surveillance van Globe Security te zijn. Het overkwam Shanna Smits van Arbor Media uit Doetinchem, software specialist op het gebied van broadcast en conference applicaties. Shanna werd verrast met een presentje én zij won uit naam van Arbor Media een prijs: een jaar lang gratis Collectieve Mobiele Surveillance!


Uitreiking van de cheque aan Shanna Smits (met links op de foto Gerard Wijnia en rechts Jos Tiemessen)

In 2018 gingen alle mobiele surveillance klanten van Globe over in één collectief. Dit betekende scherpere prijzen voor iedereen en de belofte van een nog kortere aanrijtijd. Sinds die tijd groeide het klantenbestand verder uit tot deze week het 200e nieuwste bedrijf sinds de overgang aan het lijstje kon worden toegevoegd. Tijd dus voor een feestje! Na het tekenen van het contract vertelden we haar het goede nieuws en uiteraard overvielen we haar hiermee - maar gelukkig in de figuurlijke en positieve zin van het woord. 

Arbor Media koos er bewust voor om over te stappen op de Collectieve Mobiele Surveillance én alarmopvolging van Globe. Shanna Smits: “Ik ben blij verrast! Juist in deze tijd, wanneer de dagen weer wat korter worden en meer mensen vanuit huis werken, is het van belang om de veiligheid van je bedrijf te bewaken. Het geeft een veilig gevoel dat er altijd surveillanceauto’s preventief toezicht houden op de bedrijventerreinen in Doetinchem. De snelle aanrijtijden zijn daarbij een bijkomend voordeel. Hier dragen we gezamenlijk, in collectief verband op deze wijze een bijdrage aan; samen sta je sterk en bereik je meer dan je alleen doet.”

Gerard Wijnia, manager Globe Security: “We zijn natuurlijk trots en blij met iedere nieuwe klant, maar dat we al zo snel na de start van de Collectieve Mobiele Surveillance onze 200e nieuwste deelnemer mogen verwelkomen en dat óók nog eens in de Week van de Veiligheid geeft het een extra gouden randje. Nadat in 2017 de SBBD, IBOIJ, VIV en IKZ de krachten hebben gebundeld om per 1 januari 2018 een nieuwe start te maken, is in 2019 vanuit deze kringen Collectieve Beveiliging Achterhoek (CBA) ontstaan. Je ziet hierin heel duidelijk dat wij gezamenlijk de afgelopen jaren heel veel bereikt hebben met elkaar, Zo hebben we gezamenlijk met de werkgroepen de schouders eronder gezet en het Achterhoekse Naoberschap weer op de kaart gezet. Wat Shanna Smits ook al aangeeft: Samenwerken is key bij Arbor Media. “Gezamenlijk bereiken we meer dan individueel en dat geldt onverminderd in dit geval waar het gaat om onze veiligheid." 

Globe is sinds 2018 de veiligheidspartner van CBA en onlangs hebben we het contract weer met drie jaar verlengd. De SBBD (Stichting Bedrijven Beveiliging Doetinchem) neemt de kosten van het gratis jaar geheel voor eigen rekening.

Wil jij meer weten over wat onze Collectieve Mobiele Surveillance voor jouw bedrijf kan betekenen? We komen graag bij je langs. Bel Gerard Wijnia op 0314-351228 of mail gerard@globegroup.nl

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20