Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Nieuwe directeuren Globe Group: Ilse en Mirjam Roozegaarde

Geheel onbekend zijn ze natuurlijk niet, Mirjam en Ilse Roozegaarde, de dochters van DGA Bennie Roozegaarde, zijn per 1 januari 2016 officieel directeur van de Globe Group. Beide vrouwen zijn al jaren aan Globe verbonden en weten door hun jarenlange ervaring uiteraard alle ins en outs van de organisatie. 

Bennie Roozegaarde heeft de Globe Group opgericht in 2002, waarna Ilse hem al gauw volgde en zich in eerste instantie ging richten op de evenemententak van Globe Security. Mirjam voegde zich even later ook bij de Globe Group en nam met name de leiding van BOC Opleidingscentrum op zich.

Door de jaren heen hebben ze op alle fronten bewezen een perfecte aanvulling op elkaar te zijn met een duidelijke visie op het bedrijf en een uitstekende taakverdeling. Samen zijn ze meer dan geschikt om de dagelijkse leiding van Globe op zich te nemen en is het tijd voor Bennie Roozegaarde om een stapje terug te doen. Dit houdt in de praktijk in dat Bennie nog steeds DGA van Globe Group blijft, maar dat hij met een gerust hart de dagelijkse gang van zaken aan Ilse en Mirjam overlaat.


Ilse en Mirjam Roozegaarde 

Wil je Mirjam en Ilse feliciteren? Stuur ze een berichtje via mailLinkedIn of laat een bericht achter op onze Facebookpagina! 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20