Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Nieuwe data bekend ESO opleiding

  • Werken op festivals en evenementen
  • Evenementenbeveiliger
  • Nieuwe opleidingsdata bekend

ESO. Deze term zegt je misschien (nog) niets, maar het staat voor Event Security Officer (ESO). Kortgezegd: evenementenbeveiliger. Ook dit jaar verzorgen wij bij B.O.C. Opleidingscentrum de ESO opleiding. Vanaf nu zijn de data bekend waarop we weer gaan starten met een nieuwe klas. Lijkt het je leuk om deze opleiding te doen? Kijk dan snel in onze agenda wanneer je met de opleiding kunt starten.

Bekijk onze agenda

Houd je wel van een feestje? Word evenementenbeveiliger!

Werk je in het dagelijks leven als timmerman, financieel adviseur, verkoper of ben je nog bezig met je studie en houd je in je vrije tijd wel van een feestje? Dan hebben wij de ideale (bij)baan voor jou! Word evenementenbeveiliger bij Globe Group en werk op de leukste festivals en evenementen!

Betaald krijgen en tóch aanwezig zijn bij een festival of evenement: dat klinkt toch bijna te mooi om waar te zijn? Het kan als evenementenbeveiliger.  

Werken als evenementenbeveiliger

Als evenementenbeveiliger ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid op een evenement. Tijdens het werk heb je veel contact met bezoekers en collega beveiligers. Onder de taken van een evenementenbeveiliger vallen bijvoorbeeld: 

• Het uitvoeren van toegangscontrole - onder toegangscontrole valt bijv. ticketcontrole, het controleren van de tassen van bezoekers en POV, privaatrechtelijke oppervlakkige veiligheidsfouillering; 
• Surveilleren - als evenementenbeveiliger surveilleer je in een bepaald gebied van een evenement. Het doel hiervan is het handhaven van orde, rust en veiligheid; 
• Het bieden van hulpverlening - als evenementenbeveiliger verleen je EHBO of verwijs je bezoekers door naar de spoedeisende hulp. Ook alarmeer en ondersteun je hulpdiensten indien nodig. 
• Het bieden van service - het hoofddoel van een evenementenbeveiliger is ervoor zorgen dat een evenement goed verloopt. Daarnaast heeft de evenementenbeveiliger ook nog dienstverlenende taken, zoals het beantwoorden van vragen en het verwijzen van bezoekers. 

Lijkt het jou leuk om als evenementenbeveiliger aan de slag te gaan? Kijk voor meer informatie over onze ESO opleiding op de website van B.O.C. Opleidingscentrum of neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over! 

Neem direct contact met ons op

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20