Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Nieuw project voor Europe Traffic Support

  • Europe Traffic Support
  • Verkeersregelaars
  • Nieuw project 
  • Samenwerking

Een mooie nieuwe samenwerking voor Europe Traffic Support. Sinds afgelopen dinsdag (28 april 2020) zijn we namelijk samen met Save Traffic Nederland (STN) met een nieuw project gestart aan de N816 tussen Ulft en ’s-Heerenberg.

Op deze plek wordt de komende tijd het asfalt aan de N816 vervangen en worden de aansluitingen van zijwegen op de N816 verstevigd, zodat de bermen niet meer kapot worden gereden. Ook wordt er asfaltonderhoud uitgevoerd op een deel van het fietspad. De fietsers worden daarom tijdelijk door onze verkeersregelaars en borden over de rijbaan geleid.


Kaart met omleidingsroute - lees hierover meer op de website van Provincie Gelderland

Richard heeft vorige week vrijdag in de opstartfase de uitvoerder ter plekke bezocht voor het vooroverleg. Tijdens dit overleg heeft hij de werkzaamheden doorgenomen en eventuele bijzonderheden en knelpunten besproken. Tevens was Richard zelf op dinsdagochtend om 06:30 uur op locatie aanwezig om de verkeersregelaars de nodige uitleg te geven en overleg te voeren met de mannen van STN, die deze omleiding ingesteld hebben. Dit noemen we één van de meerwaardes van Globe Group: ook als backoffice zijn wij écht betrokken bij onze projecten en niet alleen van achter ons bureau. We komen voordat het project begint graag langs op de projectlocatie om ons personeel wegwijs te maken en overleg te voeren zodat het project succesvol van start kan gaan.

Ook heeft de opdrachtgever voor dit project gebruik gemaakt van een ander voordeel van Globe Group, namelijk SROI. SROI staat voor Social Return On Investment. SROI bij aanbestedingen is primair bedoeld om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen te geven op werk- of ontwikkelingsmogelijkheden. Hier werken wij bij Globe Group  (waar Europe Traffic Support onder valt) graag aan mee, want wist je dat meer dan 60% van de medewerkers een SROI achtergrond heeft? Door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven doen wij graag iets terug voor de maatschappij. Afspraken omtrent SROI-verplichting is bij Europe Traffic Support dus geen enkel probleem. U vraagt, en wij regelen het voor u!

Kortom: zelfs in deze bijzondere coronatijd gaan dit soort projecten gewoon van start en zorgen wij samen met onze opdrachtgever voor een veilige werkplek van het uitvoerend personeel. Daarnaast zijn onze verkeersregelaars het aanspreekpunt voor het wegverkeer dat omgeleid en begeleid dient te worden om toch veilig hun bestemming te kunnen bereiken. En dat alles natuurlijk met inachtneming van de door het RIVM geldende richtlijnen. Onze slogan is namelijk niet voor niets: Globe Group - ons oog, uw veiligheid.

Wilt u meer weten over dit project, over onze verkeersregelaars of SROI? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via: 0314 – 35 12 20 of info@globegroup.nl.

Kijk voor alle actuele wegwerkzaamheden ook eens op de website van Bereikbaar Gelderland 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20