Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

NIEUW LOGO EN VERNIEUWDE WEBSITE VOOR GLOBE GROUP

Ons oog, uw veiligheid.. Globe Group!

Een pay-off waar we trots op zijn! Het is immers ons oog dat er voor zorgt dat veiligheid voorop staat op de plekken waar wij aanwezig zijn. Of dit nou tijdens evenementen, wegopbrekingen, in de avond en nacht op bedrijventerreinen of elders is. Wij houden altijd een oogje in het zeil. En gaan verder dan dit, want als er iets aan de hand is dan ondernemen wij actie: uw veiligheid.

Die veiligheid, die bieden wij al jaren met onze vier bedrijven: Globe Security, Europe Traffic Support, TEC Veiligheid en BOC Opleidingscentrum. Wat wij ook al jaren doen is de krachten van deze vier bedrijven bundelen. Onze Mobiele Camera en Communicatie Unit (MCCU) is bijvoorbeeld een hele mooie aanvulling op de beveiligers die midden in de massa aanwezig zijn tijdens een evenement.
Wat wij echter nog niet zo lang doen is naar buiten treden als Globe Group, de overkoepelende organisatie van de vier eerder genoemde bedrijven! Daar komt nu verandering in én daar horen ook veranderingen bij. Zo zal deze website www.globegroup.nl een steeds belangrijkere plek in gaan nemen binnen onze organisatie én hebben wij een nieuw logo!

Vernieuwde website 

Waar Globegroup.nl in eerste instantie voornamelijk een “doorgeefluik” was naar de websites van Globe Security, ETS, TEC en BOC. Is de website nu juist de spil binnen de organisatie. Ons nieuws en de blogs, de vacatures, het team, dit alles is terug te vinden op onze volledig vernieuwde site! En uiteraard blijven we niet stil zitten, Merel Lindenhovius van Birdie Marketing ondersteunt ons bij de ontwikkeling van de website. Houd de site dus goed in de gaten!

Ook een nieuw logo

En toen we toch bezig waren en ons logo nog eens kritisch onder de loep namen, kwamen we tot de conclusie: ook die kan wel wat vernieuwing gebruiken. In samenwerking met Nando Burghardt van Studio Nandoe zijn we aan de slag gegaan en hier is het resultaat!



Nando vertelt hoe hij tot het logo is gekomen:
"Voor Globe Group kreeg ik de mogelijkheid met een nieuw logo voorstel te komen dat verfrissend en bij de tijd is. Het beeldmerk heb ik sterk gelinkt aan de al bestaande slogan: Ons oog, uw veiligheid. Het beeldmerk is dus ook duidelijk een oog. Bovendien staan de vier gekleurde randen van het oog voor pijlen, die elk een andere richting op wijzen maar toch verbonden zijn aan elkaar. Dit zijn dan weer de vier bedrijfstakken van Globe Group. Hierin is de kleurkeuze geen toeval. De gebruikte kleuren zaten al in de huisstijl van Globe en in de logo’s van de bedrijfstakken. Daarnaast staan de vier pijlen ook voor 4 personen die de crowd beveiligen (het pupil). Ik heb zo een logo proberen neer te zetten dat echt bij Globe Group past, volgens mij is dat gelukt! Graag hoor ik natuurlijk hoe jullie daarover denken.”

Globe Group

Het nieuwe logo zal binnenkort ook doorgevoerd worden op onze nieuwe auto’s en zal dus steeds vaker te zien zijn! Wij zijn er trots op en dat laten we natuurlijk graag zien.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20