Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Nieuw in ons team: Richard Lantink

Het grote sportnieuws van afgelopen weken was natuurlijk dat Raymond van Barneveld, na zijn nederlaag in Ahoy, verkondigde om het pijltje erbij neer te gooien en te stoppen met darten. Het hield heel Nederland bezig en de kranten stonden er vol van. Ondertussen waren wij vooral druk met een andere darter: Richard Lantink. En gelukkig kunnen wij nu ook met nieuws naar buiten! Richard is deze week begonnen als planner en pakt daarmee de werkzaamheden van Raymond - in dit geval niet van Barneveld - over. Het werk van een planner is heel divers, bij tijd en wijle enorm hectisch en je moet goed met verschillende mensen kunnen werken. Richard is bekend met het fenomeen bullseye: hij weet hoe hij gericht en gefocust een doel moet bereiken zonder zich mee te laten slepen door de hectiek eromheen. Voor ons, (familie) Roo(s)zegaarde, dus een schot in de …. Juist ja! Welkom bij het team Richard!

Wie is Richard?

Graag stel ik mij aan u voor: Richard Lantink, per 1 april ben ik gestart als planner bij de Globe Group. Ik ben 36 jaar en kom uit Eibergen, hier woon ik samen met mijn vrouw Renske, zoon Joey en dochter Maylin.
Mijn werkervaring is “van alle markten thuis”. Ik ben opgeleid tot kok en heb ruim 8 jaar gewerkt in dit vak.
Hierna ben ik via wat omwegen beland in de techniek. Bij een liftbedrijf ben ik begonnen als montagemonteur en ben ik via onderhoudsmonteur, servicemonteur en aftersalesmonteur uiteindelijk doorgegroeid naar Technical Support medewerker. Ruim 10 jaar ben ik hier werkzaam geweest. Vóór Globe heb ik een tijd gewerkt als Projectcoördinator bij een Technisch Intermediair, echter was dit niet hetgeen ik naar zocht. Ik miste de hectiek, het continue schakelen en liep hierin mezelf tegen het lijf. Via een hernieuwde kennismaking met Ilse (we kennen elkaar van 20 jaar geleden als klasgenoten) kwamen we in gesprek over onder meer Globe Group en hier zit ik dan. Mijn eerste werkdag.

Ik heb erg veel zin om dit nieuwe vak me eigen te maken en wat me vooral aanspreekt is het familiaire karakter van het bedrijf. Ik ben zelf een echte Achterhoeker met dito mentaliteit en merkte in de gesprekken al dat dit naadloos aansluit bij de bedrijfscultuur van Globe. Met elkaar, de schouders eronder en zorgen dat als het niet gaat zoals het hoort, het toch altijd weer goedkomt.

Naast mijn werk heb ik een 3-tal passies.

  • Ik ben zoals ik dat zelf noem een dart-o-holic. Ik dart zelf bij Café Holly’s in Eibergen.
    Inmiddels voor het 2e seizoen in de 2e klasse van D.V.O, na 2 jaar op rij kampioen te zijn geworden met ons nieuwe team.
  • Daarnaast ben ik een fervent carnavalsvierder. Ja, ook in Eibergen vieren we uitgebreid carnaval.
    Ik ben oud-prins van C.V. Bacchus, in 2015 heb ik de eer gehad om de functie van Prins te vervullen samen met mijn adjudant Kjell en de prinsessen Renske en Fanne.
  • En mijn 3e passie is voetbal. Zelf heb ik jarenlang zowel aan veldvoetbal als zaalvoetbal gedaan, echter door blessureleed heb ik hiermee moeten stoppen. Wel kijk ik graag naar voetbal, zowel op tv als live, met name de wedstrijden van “mijn” cluppie Vitesse.

En als echte Achterhoeker hou ik natuurlijk van gezelligheid. Op zijn tijd met vrienden of familie een gezellige middag of avond. Onder het genot van een hapje en drankje genieten van het leven en van elkaar. De geneugten des levens.

 

Richard Lantink

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20