Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Wat zijn toch die mysterieuze geluiden op ons kantoor?

  • Globe kantoor
  • Mysterieuze geluiden
  • Ontspanning in de pauze
  • Pijlen gooien

Sinds enkele weken wordt onze kantoortuin opgeschrikt door mysterieuze geluiden. Het geluid "pok", "pok", "pok" klinkt regelmatig. Wat zou dat toch kunnen zijn? Argwanend werd de vinger gewezen naar de fazant die elke dag met haar snavel tegen onze glazen buitendeur aan tikt. Ook kantoorhond Jack werd beschuldigd van onzedelijk gedrag, maar niets was minder waar.

Al snel werd het mysterie ontrafelt, mede doordat deze geluiden werden vergezeld met enkele oerkreten als: "lekker", "strakke pijlen" "BAM!", "tonnetje" en "check". Ja hoor, de jongens hebben het eindelijk voor elkaar. Bennie is overstag gegaan na hem ervan overtuigd te hebben dat er geen gaten in de muur zouden komen. Richard en Gerard zijn in hun vrije tijd actief bij een dartteam, en sindskort hebben zij een heus dartbord bij het koffiezetapparaat hangen. Dagelijks mogen zij zich nu in de pauze (wanneer de buikjes gevuld zijn met een overheerlijke kop soep van Joke uiteraard) even uitleven en zich weer opladen voor een drukke middag op kantoor. Het dartbord is zo'n succes dat zelfs Mirjam en Ilse enthousiast zijn geworden en zo nu en dan zelf ook een pijltje gooien. Hiervoor hebben zij een extra setje pijlen gekocht die hen hopelijk extra geluk brengt tijdens het gooien. Jan, Fleur en Laura laten dit spektakel (vooralsnog) aan hun neus voorbij gaan en gaan stoïcijns door met werken.

Maar de hamvraag is natuurlijk: wie is er met de eer gaan strijken en heeft de eerste Globe 180'er gegooid? Gerard leek hem even te gaan pakken maar zijn derde pijl viel uit de triple, waardoor deze niet meegeteld mocht worden. Twee dagen later mocht Richard een vreugdesprong maken, want zijn pijlen bleven wel zitten. Inmiddels is Gerard ook van de hatelijke 0 af en mogen beide heren met een opgeheven hoofd hun pijlen keilen. Maar het eerste gat in de muur.. die is helaas toch een feit. Joke heeft na een poging voor een dartcarrière haar doelen bijgesteld en zorgt maandag weer voor een oude, vertrouwde en heerliijke kom pompoensoep. 


Zoek het pijltje..

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20