Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Met trots stellen wij graag aan u voor: Willem Hofland & Cor van der Werf

Het mobiele surveillance team van de Globe Group is onlangs stevig uitgebreid met de komst van commercieel manager Willem Hofland en hoofdsurveillant Cor van der Werf.  

Willem Hofland is de eerste persoon met wie u kennismaakt als u een afspraak met de Globe Group maakt. Willem bespreekt met u uw wensen op het gebied van beveiliging, adviseert u met betrekking tot uw situatie en het te beveiligen object. Hij zorgt ervoor dat we u vervolgens een passende aanbieding kunnen doen die exact aansluit op uw beveiligingsvraag. 

Bij het inbedrijfstellen draagt Willem alle zaken nauwkeurig over aan Cor van der Werf. Als hoofdsurveillant is Cor uw dagelijkse aanspreekpunt voor alles omtrent de beveiliging van uw object. Cor kan putten uit een schat van ervaring in de beveiliging; hij is al ruim negen jaar verbonden aan de Globe Group als beveiliger. Ook toen hij als praktijkbegeleider van beveiligers in opleiding bij het Slingeland Ziekenhuis werkte, bleef hij parttime werken voor Globe. Hij kent als geen ander alle aspecten binnen de beveiliging en kan daarmee fulltime het team van mobiele surveillanten begeleiden en aansturen. 

Kunt u niet wachten en wilt u eerder kennismaken met de expertise en klantvriendelijkheid van Cor en Willem? Dat kan! Bel gerust voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak en ze komen zich graag persoonlijk aan u voorstellen.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20