Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Later is nu

  • Later is nu
  • Droombaan
  • Vacatures 
  • Opleidingen
  • Doen wat je leuk vindt

Wanneer je dromen hebt is het nooit te laat om die te verwezenlijken. Dit kwam duidelijk naar voren in een gesprek dat ik recent had met een potentiële kandidaat voor de opleiding. Ze wilde het roer helemaal omgooien om te doen wat ze nú leuk vindt: werken in de evenementenbeveiliging. Want waarom uitstellen als je het ook nu kunt doen? Later is nu. 

Als klein kind wist ik al niet wat ik ‘later als ik groot ben’ wilde worden. En eigenlijk weet ik dat nog steeds niet. Het is inmiddels al ‘later’. Ik heb al een paar banen gehad, een opleiding afgerond maar nog steeds weet ik niet wat ik wil worden. En ik geloof er ook in dat je meerdere keren in je leven wat kunt worden. Het is niet meer zoals vroeger dat je 40 jaar voor een baas werkt en op de dag dat je met pensioen gaat als afscheid het bekende gouden horloge in ontvangst neemt en op de bank gaat zitten wachten tot je stokoud bent. Ook ná die pensioendatum kun je nog wat worden. Je laten omscholen of een paar uur in de week werken, gewoon omdat je het leuk vindt, het contact met collega’s mist of omdat je het thuiszitten al na een paar weekjes wel gezien hebt. 

En ook als je, zo rond de veertig bent. Waarom doorgaan met wat je altijd deed, solliciteren op functies die bij jouw cv passen, gewoon omdat je het altijd al zo gedaan hebt? Wat nou als je eens nu het roer omgooit? En dat hoeft niet voor altijd. Datzelfde roer kun je ook over 5 of 10 jaar weer opnieuw omgooien. Hak je toekomst eens in stukjes en bekijk wat je nú leuk vindt om te doen, of wat je juist als uitdaging ziet om compleet anders te doen.

En dat is nu precies wat deze kandidaat heeft gedaan. Zich aangemeld bij BOC Opleidingscentrum voor een opleiding. Een opleiding met baangarantie. Een opleiding waarmee je na het behalen van je diploma zelf nog kan kiezen of je vaste uren gaat werken of kiest voor vrijheid in flexibele uren. 

Deze dame heeft gekozen voor de opleiding Evenementenbeveiliging. Nu hoor ik je meteen denken: “Waaaaat?? Evenementenbeveiliging is dat een zekere keuze? Ligt niet die hele sector op z’n gat of is op sterven na dood?” Nee, juist niet! Dit beroep heeft juist veel kansen. De horeca is weer open, en er moet een toegangscontrole worden uitgevoerd. Een extra taak die veel horeca-eigenaren liever uitbesteden aan goed en gekwalificeerd personeel. De evenementen mogen weer van start - godzijdank want wie houdt er nu niet van dat gezellige sfeertje op festivals en kermissen. En ook daar is er een tekort aan mensen die hun vak verstaan, een gezellig praatje maken met gasten en met gevoel voor sfeer de situatie op een juiste manier weten in te schatten.  

Na ons gesprek wist de kandidaat precies wat ze wilde. Je bent immers nooit te oud om te leren, het is leuk om weer eens iets nieuws te doen na zo’n saaie lockdown tijd en het geeft je daarnaast de afwisseling waar je misschien zo naar op zoek bent. 

Ben jij net zo enthousiast als de kandidaat die ik heb gesproken? Of vind jij Globe nu ook zo'n leuk bedrijf, en ben je benieuwd waar de kansen voor jou liggen binnen ons bedrijf? Laten we eens een kop koffie drinken om erachter te komen. Later is nu, of het nou om de opleiding evenementenbeveiliger gaat, om een baan in de beveiliging als mobiel surveillant of allround beveiliger, het verkeer als beroepsverkeersregelaar of bij ons op kantoor. Ons klantenbestand groeit goed en breidt zich uit. Afhankelijk van de functie kun je in overleg bepalen of je voor een vaste of flexibele uren in dienst komt. Wanneer je dromen hebt is het nooit te laat om je dromen te verwezenlijken. En wij? Wij bij Globe Group helpen je daar graag bij! 

Wil je meer weten over onze opleidingen of een adviesgesprek plannen om te kijken welke baan of opleiding bij jou past? Neem dan contact op met BOC Opleidingscentrum, op telefoonnummer 0314 – 35 12 20. 

Neem contact op

Waar word jij gelukkig van?


Vacature allround beveiliger
Vacature handige Harry
Vacature evenementenbeveiliger (gediplomeerd)
Vacature opleiding evenementenbeveiliger
> Vacature mobiel surveillant
> Open vacature
> Een kopje koffie 

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20