Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Klant aan het woord over VCA cursus bij BOC Opleidingscentrum

  • BOC Opleidingscentrum
  • Veiligheidscursussen en opleidingen
  • Klant aan het woord

In de afgelopen weken hebben zes agrarische families bij BOC Opleidingscentrum een VCA-cursus gedaan. Zij zijn de initiatiefnemers van Windpark Den Tol, een windpark bestaande uit negen windmolens dat wordt gebouwd ten oosten van Netterden. De gezinnen en medewerkers van het Windpark hebben de cursus in twee verschillende groepen doorlopen.

De initiatiefnemers zijn al meer dan 20 jaar bezig met de ontwikkeling van het windpark. Begin maart ging dan eindelijk de eerste schop de grond in. De initiatiefnemers en hun gezinnen zijn enorm betrokken bij het project en willen gedurende de bouw de bouwplaats bezoeken, daarom hebben zij ervoor gekozen om een VCA-cursus te doen. In de weken voorafgaand aan het examen konden de cursisten de lesstof thuis doornemen. De meesten kozen ervoor om dit te doen via e-learning. Zij namen - wanneer het hen uitkwam - op eigen computer of tablet de lesstof door en beantwoordden oefenvragen. Aan het einde van elk hoofdstuk werd een proefexamen gemaakt. Op de dag van het examen was er nog een les van twee uur en kregen de cursisten handige tips en tricks. Daarna was het dan echt zover: in een uur tijd deden alle cursisten examen. Met een prachtig resultaat! 

Peter Hettinga, een van de initiatiefnemers van Windpark Den Tol, zei hierover het volgende:

“Wij willen als initiatiefnemers van het project graag samen met onze gezinnen een kijkje kunnen nemen op de bouwplaats van het windpark. Daarom wilden we op korte termijn met z’n allen een VCA-cursus doen. We konden gelukkig snel bij BOC Opleidingscentrum terecht. We werden door het opleidingscentrum uitstekend begeleid met als resultaat dat iedereen met vlag en wimpel is geslaagd!’’  

Van harte gefeliciteerd! Wilt u meer weten over Windpark Den Tol? Kijk dan op www.windparkdentol.nl. Wilt u meer informatie over de opleidingen en cursussen van BOC Opleidingscentrum? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op: 0314 - 35 12 20. 

Ga naar de website van BOC Opleidingscentrum

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20