Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Kies voor de collectieve beveiliging van Globe Group: zo geregeld!

Wat is collectieve beveiliging?

Bij collectieve beveiliging betalen een aantal bedrijven in een bepaald gebied gezamelijk voor de aanwezigheid van surveillancewagens op het terrein. Door te kiezen voor één beveiligingsbedrijf wordt een bedrijventerrein minder aantrekkelijk gemaakt voor inbrekers omdat er zichtbaar meer gesurveilleerd wordt. Verdachte situaties (zoals bijvoorbeeld de voorbereiding op een inbraak) worden door het inzetten van collectieve beveiliging eerder gesignaleerd. 


Wat kunt u van Globe Group verwachten? 

Globe Group heeft een eigen systeem met werkmethoden en rapportages ontwikkeld, speciaal voor de uitvoering van collectieve beveiliging. In dit systeem wordt rechtstreeks aan de deelnemers gerapporteerd. Zo nu en dan worden er deelnemers extra uitgelicht voor een extra pandcontrole. 

Onze kernactiviteiten zijn: aandacht voor verdachte personen/voertuigen, brandgevaarlijke situaties, vandalisme en andere illegale activiteiten. Naast het rapporteren aan onze deelnemers, kunnen besturen ook managementrapportages inzien met de trends, analyses en uitgevoerde activiteiten.  Daarnaast zijn wij razendsnel bij u want, want wist u dat Globe Group de snelste aanrijtijden heeft van de regio? 

Meer informatie over collectieve beveiliging? Neem contact met ons op!


Bekijk onderstaande video voor meer informatie over collectieve beveiliging van Globe Group.



Meld mij direct aan

Globe Group is dé marktleider van de Achterhoek

Globe Group is de marktleider van de Achterhoek. In ons werkgebied, de Achterhoek, voeren wij in opdracht van diverse bedrijfskringen succesvol collectieve beveiliging uit. Wij verzorgen de collectieve beveiliging onder andere in Zelhem en de gemeentes Doetinchem en Oude IJsselstreek. Onderstaande bedrijfskringen maken al gebruik van de collectieve beveiliging van Globe Group:


De voordelen van collectieve beveiliging van Globe Group op een rij

- Globe Group hanteert scherpe tarieven;
- Globe Group zorgt 365 dagen per jaar voor een professioneel beveiligingsteam en is zichtbaar aanwezig en actief in uw omgeving; 
- Globe Group heeft de snelste aanrijtijden in de regio; 
Maak gebruik van pakketkorting* op aanvullende diensten van Globe Security. 

Pakketkorting op overige dienstverlening 
Als klant van de collectieve beveiliging van Globe Group profiteert u van extra voordelige tarieven op onze overige dienstverlening. De volgende diensten sluiten aan bij collectieve beveiliging: 

  • Open- en sluitrondes
  • Receptiewerkzaamheden
  • Alarmopvolging
  • Sleutelbeheer
  • Objectbeveiliging

Hoe kunt u zich aansluiten bij de collectieve beveiliging van Globe Group? 

Maakt u al gebruik van de diensten van een ander beveiligingsbedrijf, maar wilt u graag overstappen naar Globe Group? Vaak geldt er bij een lopend contract een opzegtermijn van drie maanden. Het contract loopt van kalenderjaar tot kalenderjaar. Stap daarom voor 1 oktober 2019 over om vanaf 1 januari 2020 gebruik te maken van de diensten van Globe Group. 

Bij Globe Group staat service hoog in het vaandel. Omdat wij het u graag zo gemakkelijk mogelijk maken, halen wij (indien u dit wenst) de sleutels bij uw huidige beveiligheidsbedrijf op. Zo hoeft het beëindigen van uw huidige contract u zo min mogelijk tijd en inspanning te kosten.

Ook kunnen wij de verdere overstap bij uw huidige beveiligingsbedrijf regelen door de opzegservice die wij aanbieden. Wilt u gebruik maken van deze opzegservice? Vermeld dit dan op het aanmeldformulier . Uw opzegging wordt door Globe Group dan zo volledig mogelijk voorbereid. U hoeft vervolgens alleen de opzegging nog definitief te maken door deze te ondertekenen en te verzenden. Een contract mag namelijk wettelijk gezien alleen door de contractant zelf worden opgezegd. 

Wilt u graag meer informatie over de collectieve beveiliging van Globe Group? 

Of wilt u zich graag direct aanmelden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0314 35 12 20.  Om u direct aan te melden voor de collectieve beveiliging van Globe Group kunt u ons aanmeldformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op. 

Meld mij direct aan

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20