Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Januari somber en saai? Niet bij ons op kantoor!

De feestdagen zijn voorbij, de versiering is opgeborgen, de portemonnee is leeg. Vrienden en (schoon)familie hebben we voorlopig wel even genoeg gezien. De tuin is kaal, de lucht is grijs en buiten is het koud. Januari wordt door veel mensen gezien als de meest saaie maand van het jaar. Dan blijft er eigenlijk maar één plek over om er een feestje van te maken, namelijk kantoor!

Hopelijk is onderstaande voor jou van toepassing:

Na een lange kerstvakantie kom je aan bij je werkplek die je voor de vakantie netjes hebt opgeruimd. Hier is de verlichting nog niet in een doos gestopt: de TL-lampen branden zoals altijd vrolijk boven het bureau. Je hoeft hier geen rekening te houden met de stijging van de energieprijzen en kunt de verwarming op maximaal draaien. Binnen 3 seconden staat er koffie voor je neus (thuis heb je niet zo’n handig apparaat) en dankzij de volle mailbox hoef je niet aan je lege bankrekening te denken. De nieuwe verhalen van collega’s zijn verfrissend want de discussies met je schoonvader kwamen je de neusgaten uit. Daarbij is er straks taart, want in de vakantie zijn er 2 collega's jarig geweest die gaan trakteren. Je komt tot de conclusie dat je kantoor eigenlijk wel hebt gemist! Net als wij. Want bij Globe Group is het ook goed vertoeven en zelfs in de saaie januari maand valt er hier genoeg te beleven;

  • Hond Jack die na de erwtensoep van Joke op kantoor poept
  • Spontaan saucijzenbroodjes halen omdat we stemmen in ons hoofd hadden?!?
  • Gerard die onverwacht een 24/7 klus binnenhaalt voor de komende 2 weken
  • Raymond die ineens weg moet vanwege een gesprongen leiding waardoor Ilse en Mirjam de planning van hem overnemen en Gerard de taak krijgt als telefoniste
  • De heerlijke lunches van Joke
  • En ga zo maar door...

Heb jij op je werk geen vrolijke TL verlichting, warme radiator, trakterende collega's en is het allemaal niet zo enerverend, vrolijk, spannend en gezellig? Geen nood! Misschien kunnen we helpen de boel wat minder saai te maken. Deel en /of like dit bericht en stuur ons vervolgens een privéberichtje op Facebook of per mail met je adresgegevens. Voor drie (willekeurige) kantoorkanjers hebben we een tof boek dat hier namens de kerstman is achtergelaten. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat we dit boek niet nodig hebben dus we delen het graag met de mensen die de kantooruren wél wat willen opfleuren. Laten we er met z'n allen een sprankelend en allerminst saai jaar van maken!

WINNEN

Het grote kantoor-doe-boek is de ultieme redding voor iedereen die saaie kantoordagen voor eens en voor altijd vaarwel wil zeggen. Met de humoristische suggesties in dit boek kun je iedere saaie vergadering of slome maandagochtend een flinke oppepper geven. Wat te denken van een potje Boardroom Lingo Bingo of een rondje Olympische Kantoorspelen? Met dit luchtige doe-boek hoeven managers en andere kantoortijgers zich geen moment meer te vervelen.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20