Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Inspirerende workshop 'Evenementenveiligheid'

Op donderdag 25 januari 2018 vond de allereerste workshop 'Evenementenveiligheid' van TEC. Veiligheid en de Globe Group plaats. Vanuit Oost-Nederland kwamen een groot aantal organisatoren van kleine en grotere evenementen naar Zelhem om te luisteren naar het verhaal van veiligheidsadviseur Quinten Dikschei.

Aan de hand van een interactieve presentatie werden organisatoren van onder andere Høken in Toldiek, de Paasparty in Bentelo en het Emsterfeest meegenomen in het hoe, wat, waar en waarom van veiligheid bij evenementen. 

Vergunningsproces evenementen

Samen werd het vergunningsproces voor evenementen doorlopen en werden de aanwezigen voorzien van handige tips en trucs. Om het heel actueel te maken werd er ook ingezoomd op de nieuwe 'AMVB Brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen' die per 1 januari 2018 van kracht is. Enthousiast vertelden de op het puntje van hun stoel zittende organisatoren hun verhaal dat direct gekoppeld werd aan de mogelijkheden en onmogelijkheden. Tijdens de afsluitende borrel gaven zij dan ook unaniem aan dat deze avond een verrijking voor hen was.

Roze Boekje

TEC. Veiligheid en wij waren we daar erg trots op. Die trots is er ook als we kijken naar ons kersverse 'Roze Boekje' dat de aanwezigen kregen uitgereikt. Een handzaam boekje dat overheid en organisatoren begeleidt, adviseert en stimuleert op het gebied van evenementenveiligheid. Omdat de 25e januari gezien kan worden als een groot succes wordt er eind februari 2018 nog een workshop georganiseerd. De inschrijving begint begin februari. Interesse? Stuur dan een e-mail naar ilse@globegroup.nl 

Evenementenveiligheid

De deelnemers luisteren aandachtig naar het verhaal van Quinten Dikschei

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20