Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Hoera! Opnieuw een certificering voor VCA

  • Certificeringen
  • VCA gecertificeerd
  • Veilig werken staat bij ons voorop

Vorige week hebben we een audit gedaan voor de verlenging van onze VCA-certificering. En met een positieve uitslag kunnen we met trots melden dat we ook voor het komende jaar de VCA-certificering weer in de pocket hebben. 

Met een VCA-certificaat leg je als bedrijf de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan het werk te gaan. Als beveiligingsbedrijf staat bij Globe Group veiligheid hoog in het vaandel. Dit is dan ook de reden dat wij diverse certificeringen op onze naam hebben staan. Naast de NEN-certificering, het keurmerk Beveiliging en het keurmerk Evenementen zijn we als bedrijf ook VCA-gecertificeerd. Onze medewerkers werken veel op wegen met verkeer en industrieterreinen waar veel risico’s aan verbonden zijn. Om de veiligheid te garanderen en het aantal ongevallen te verminderen vinden we de VCA-certificering erg belangrijk. Niet alleen wij, maar ook onze opdrachtgevers zien graag dat de arborisico’s op de werkvloer tot een minimum worden beperkt. Het certificaat toont aan dat we als bedrijf ons hiervoor inzetten. Het laat zien dat onze medewerkers zelfbewust zijn van de risico's van hun vak, weten welke voorzorgsmaatregelen ze moeten nemen en weten hoe er gehandeld moet worden in een noodsituatie. Dit geeft vertrouwen. Een mooie toevoeging: niet alleen wij als bedrijf zijn VCA-gecertificeerd, ook al onze medewerkers hebben individueel een VCA-certificering in de pocket. Want veiligheid.. daar kun je nooit genoeg aan werken en dat staat natuurlijk altijd voorop. 

Als bedrijf kom je in aanmerking voor een VCA-certificaat als het VGM-beheersysteem voldoet aan de eisen die VCA hieraan stelt. Hierbij wordt onder andere gekeken naar: 

  • Risicobeheer
  • Opleiding, voorlichting en instructie van het personeel
  • Voorbereiding op noodsituaties
  • Aanschaf en keuring van materialen, arbeidsmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen 
Wij zijn trots op de verlenging van deze certificering! Wilt u graag meer informatie over onze dienstverlening, certificeringen of werkwijze? Neem dan contact op voor meer informatie: 0314 – 35 12 20 of info@globegroup.nl.
 
 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20