Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Hoe wij ons hoofd koel proberen te houden tijdens de corona-crisis

  • Full-service familiebedrijf
  • Snel schakelen
  • Beveiliging
  • Corona-crisis

Door de corona-crisis staat ons bedrijf op dit moment volledig op z’n kop. Het is stil op ons kantoor. Op een doodgewone werkdag hebben we als we om ons heen kijken uitzicht op onze gedreven collega’s die hard aan het werk zijn achter hun computer. Nu kijken we slechts uit naar een aantal lege werkplekken. Waar onze vaatwasser normaal gesproken overvol zit, telt deze nu slechts enkele koffiekopjes. Ook het dartbord voor ontspanning in de pauzes hangt er op dit moment maar verlaten bij. Het kantoor is op aangepaste openingstijden geopend en ons personeel werkt (indien mogelijk) zo veel mogelijk vanuit huis. 

Lege werkplekken op ons kantoor in Zelhem

Snel schakelen

Ondanks de vervelende situatie proberen wij ons hoofd koel te houden tijdens de corona-crisis en blijven we onze schouders eronder zetten om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Waar we met pijn in ons hart het ene na het andere evenement tot 1 juni wegstrepen uit onze agenda, stromen er op andere vlakken veel nieuwe aanvragen binnen. Zo kunnen bedrijven de inzet van onze beveiligers op dit moment bijvoorbeeld goed gebruiken bij toegangscontroles, extra (mobiele surveillance) controlerondes of ter ondersteuning in de zorg. Omdat de situatie rondom het coronavirus onzeker is en per dag kan veranderen, en op advies van het RIVM de maatregelen regelmatig wijzigen, gaat het vaak om spoedaanvragen. Dit betekent dat de opdrachtgever binnen enkele dagen of soms zelfs uren ondersteuning wenst van één of meer van onze beveiligers. Het is dan aan ons de taak om snel te schakelen en indien mogelijk onze planning hierop aan te passen. 

Gelukkig zijn we een full-service familiebedrijf met korte lijnen. Wanneer er snel geschakeld moet worden steekt het hele team hun koppen bij elkaar – of in dit geval hun koppen bij de webcam tijdens een videogesprek – om de aanvraag rond te krijgen en de gewenste bezetting te regelen. Dit vereist creativiteit en een goede samenwerking. Door veel telefoontjes te plegen en door de flexibiliteit van onze medewerkers slagen we er vaak in om zelfs deze spoedaanvragen rond te krijgen. We kunnen dan ook wel zeggen dat wij trots zijn op ons gouden team (op kantoor en op de werkvloer) die dat keer op keer samen mogelijk maken. 


Graag willen wij iedereen, en in dit geval ons personeel op kantoor maar zeker ook op de werkvloer een warm hart toedragen in deze vervelende en hectische tijd


Kunt u op dit moment onze hulp ook goed gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Neem direct contact met ons op

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20