Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Handig, Harrie!

  • Ik ben Harrie - training
  • Begeleiding en ondersteuning op de werkvloer
  • Jobcoaching
  • SROI

Twee Harries zijn we, mijn zus en ik. Niet per se hándige Harries. Natuurlijk, we kunnen heus wel een lamp verwisselen of een fietsband plakken maar je hoeft ons niet te vragen voor een verbouwing. Tóch zijn we sinds kort echte, officiële Harries. Met een training en een papiertje erbij. We hebben namelijk de ‘Harrie’-training gevolgd. Harrie staat voor: Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk. Harrie is de ideale collega voor iemand met een arbeidsbeperking of iemand die al wat langer uit het arbeidsproces is geweest. Een Harrie is een collega die helpt en begeleiding biedt op de werkvloer en er samen met jou voor zorgt dat die nieuwe baan een succes wordt.

SROI

Ons personeelsbestand is een afspiegeling van de samenleving. We werken bij Globe al jaren met mensen met een SROI achtergrond (Social Return On Investment), die onder andere afkomstig zijn uit de bestanden van Laborijn en WSP Achterhoek. Binnen de Globe Group heeft zelfs meer dan 60% van de medewerkers een SROI achtergrond. Door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven doen wij graag wat terug voor de maatschappij. 

En het begeleiden van onze mensen gaat eigenlijk altijd als vanzelf. Mirjam heeft jaren in het onderwijs gewerkt en weet als geen ander hoe ze geduldig instructies kan geven. En als je het niet meteen begrijpt, dan vertelt ze het je rustig nog een keer. Ilse is van nature hulpvaardig ingesteld en weet je snel op je gemak te stellen, daarnaast heeft ze afgelopen twee jaar NLP opleidingen positief afgerond. En toch vonden we het belangrijk om deze training te volgen; je word je er weer even bewust van dat iedereen anders is, en iedereen anders omgaat met verschillende situaties. Het is altijd goed om je eigen handelen af en toe tegen een fris licht te houden, en de cursus heeft ons handvatten gegeven om nog meer structuur te kunnen bieden aan onze medewerkers. Doordat we nu ‘Harries’ zijn mogen wij ook interne zelf jobcoaching uitvoeren. Een goede ondersteuning en begeleiding maakt dat iemand met een arbeidsbeperking op een fijne manier kan meekomen en meedoen op de werkvloer. Een win-win situatie voor iedereen dus. 

En dat is hartstikke handig, Harrie.

Harrie

Meer weten over Globe en SROI?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie of klik op onderstaande button.

Lees meer 

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20