Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Goed werk: heterdaad met aanhouding

  • Mobiele surveillance
  • Globe Security
  • Inbraakalarm
  • Heterdaad met aanhouding

Op 2 februari j.l. wat later op de avond kreeg onze surveillant een inbraakmelding bij een opdrachtgever. Het betrof een “enkelvoudige melding” met andere woorden: er ging slechts een alarmmelder af. Geen reden tot opschaling zou je normaliter zeggen, maar door uitstekende klantkennis en fingerspitzengefühl zijn wij direct met twee auto’s ter plaatse gegaan.

Onze eerste surveillant was binnen drie minuten aanwezig voor een externe controle in de omgeving, de tweede surveillant sloot vier minuten later aan waarna ze samen op verdere inspectie gingen. Het viel direct op dat er buiten een stoel stond op een plek waar deze normaal niet staat, ook zat er een gat tussen de muur en dakconstructie. De ideale cocktail om in te klimmen.

Na een klein kijkje om de hoek werd de oorzaak van het alarm overduidelijk. Achter een koelcel stond een gedaante van een manspersoon. De surveillanten hebben persoon toegesproken en medegedeeld dat hij aangehouden was en zo spoedig mogelijk overgedragen zou worden aan de politie. Persoon in kwestie reageerde quasi nonchalant, “zeg maar dat ……. uit Doetinchem hier zit, ze kennen mij wel”. Zoals Bennie zou zeggen: wi-j maken wat met! 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en ook graag profiteren van onze snelle aanrijtijden, de uitstekende klantkennis en het fingerspitzengefühl? Neem dan contact op met Gerard Wijnia via 0314 - 35 12 20 of gerard@globegroup.nl

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20