Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Globe Security in editie Oost-Gelderland Business

 

De nieuwste editie van Oost-Gelderland Business is uit en wij van Globe Group staan erin met een mooi artikel. Het artikel beschrijft bondig hoe wij zijn gegroeid als familiebedrijf en welke ontwikkelingen in 12,5 jaar ondernemerschap hebben plaatsgevonden: onder andere het oprichten van een eigen opleidingscentrum, B.O.C. Opleidingscentrum en onze beroepsverkeersregelaarstak Europe Traffic Support

Hieronder is een klein stukje uit dit artikel te lezen: 
"Het is alweer 12,5 jaar geleden wanneer Bennie Roozegaarde aan de keukentafel zijn bedrijf Globe Security opricht. Als telg uit een echte ondernemersfamilie ziet hij kansen nadat hij noodgedwongen zijn melkveehouderij mét zuivelverwerking moest sluiten. Samen met zijn dochters, Ilse en Mirjam, houden zij kantoor in een prachtig, modern pand aan de rand van Zelhem. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid van een evenementenbeveiligingsbedrijf (de op vier na grootste van Nederland) tot een bedrijf die alle diensten op het gebied van beveiliging aanbiedt.

Het zegt veel over het bedrijf en de familie Roozegaarde dat het interview plaatsvindt aan de bar. “Hier (de bar, red.) hebben we ook altijd overleg”, licht dochter Ilse Roozegaarde de keuze toe. “We houden van een informele manier van werken.”

De familie Roozegaarde is een echte ondernemersfamilie. De opa van Bennie was in de vorige eeuw agrariër, waarna eerst zijn vader en daarna Bennie zelf het stokje op een bepaald moment overnam. “En wij zullen het stokje op een gegeven moment weer van onze vader overnemen”, vertelt dochter Mirjam. “Wat dat betreft komen we uit een écht ondernemersgezin, ongeacht de branche.” Ook de basis van de huidige organisatie, Globe Security, ligt in het concept van familiebedrijf: persoonlijk contact en daarmee korte lijnen onderhouden met de klanten. Ofwel beveiliging op maat. Daarnaast wordt het concept van familiebedrijf ook letterlijk genomen, want zowel vader Bennie als zijn beide dochters zitten in de directie van het bedrijf. Dochter Ilse is vanaf het begin bij het bedrijf betrokken, dochter Mirjam stapt op een later moment in.”

Lees hier het gehele artikel: "Globe Security: Familiebedrijf en MKB'er in de Achterhoek"

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20