Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Globe Security en Philadelphia bezegelen samenwerking met raamovereenkomst

ZELHEM - Globe Security mag vanaf heden de beveiliging verzorgen voor alle instellingen van Stichting Philadelphia Zorg in Oost Nederland. ‘Die regio werkt voor beide partijen letterlijk en figuurlijk het snelst’, aldus Globe-directeur Mirjam Roozegaarde.

Philadelphia is een grote speler in de zorg. De instelling omvat honderden locaties door heel het land. De stichting verzorgt dagbesteding en onderdak voor kwetsbare mensen. Sinds 2018 voorziet Globe de Philadelphia-locatie in Doetinchem van een veilig gevoel. Dat bevalt beide partijen zo goed, dat het verzorgingsgebied voor Globe door Philadelphia fors wordt vergroot met een raamovereenkomst.

Zorgbeveiliging is een bijzondere tak van sport. Beveiligers werken met een specifieke doelgroep, waarbij een gezonde nachtrust niet altijd een zekerheid is. De aanwezigheid van Globe werkt dan preventief en de-escalerend. ‘Cliënten en beveiligers van Globe raken snel met elkaar vertrouwd’, is de ervaring van de locatie-manager Doetinchem.

Globe selecteert haar beveiligers op mensenkennis en affiniteit met de doelgroep. Daarnaast volgen onze mensen interne trainingen. Onze nachtelijke aanwezigheid neemt de druk weg bij het personeel van Philadelphia, hierdoor is ziekteverzuim aantoonbaar minder. Overlast binnen, maar ook buiten de deur is verleden tijd. Voor de buurt is dat een verademing. En, het belangrijkst: de cliënten van Philadelphia zijn elke nacht verzekerd van een vriendelijke en zorgzame beveiliger.’

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20