Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Globe in cijfers

 • Eerste blog in het nieuwe jaar
 • Nieuws en feitjes
 • Vacatures
 • Werken bij Globe Group

De eerste week van het nieuwe jaar is voorbij gevlogen. Tijd om terug te blikken op de eerste week van 2021 en er een aantal cijfers en feitjes bij te pakken. Want na de bijzondere feestdagen waarin wij onze buikjes rond hebben gegeten en een rustig oud en nieuw hebben gevierd, zijn we fris en fruitig aan 2021 begonnen. We zijn klaar voor een nieuw jaar met nieuwe kansen, uitdagingen, ideeën én vacatures.

In de eerste week van januari.. 

  • .. hebben wij één vast contract uitgereikt aan een medewerker in het verkeer. De aankomende weken volgen er nog meer
  • .. hebben we vier uitbreidingen van contracturen doorgevoerd
  • .. zijn we wegens uitbreiding van ons team op zoek naar nieuwe collega’s in het verkeer. Daarom hebben we maar liefst vijf vacatures open staan. We zijn zowel op zoek naar gediplomeerde verkeersregelaars als naar kandidaten die de tweedaagse opleiding tot beroepsverkeersregelaar willen volgen
  • .. hebben we naast de vacatures in het verkeer ook vier vacatures open staan in de beveiliging: twee vacatures voor objectbeveiliger en twee vacatures voor mobiel surveillant. Ben of ken jij de collega die wij zoeken? Meld je dan!

 Globe in cijfers

Werken bij Globe Group

We kunnen zelf een praatje houden en je vertellen waarom werken bij Globe zo leuk is, maar onze collega’s kunnen dat natuurlijk veel beter. In de verhalen van onze werknemers lees je wat hen aanspreekt bij het werken bij Globe.

 

Deze verhalen vullen we graag zelf aan met enkele andere leuke weetjes. Want werken bij Globe betekent meer dan een afwisselende baan met een goed salaris en werken in een enthousiast team. Wist je bijvoorbeeld dat:

 • Onze beveiligers (bijv. objectbeveiligers) die onder het CAO particuliere beveiliging vallen, en aan het einde van het jaar een eindejaarsuitkering ontvangen?
 • Je als verkeersregelaar bij Europe Traffic Support profiteert van aanvullende secundaire voorwaarden, zoals de beloningsboom? Op dit moment zijn we net als vorig jaar alweer druk bezig met de voorbereidingen hiervan.
 • Je bij ons aan de slag kunt als je op zoek bent naar een fulltime of parttimebaan, maar ook als je slechts enkele uren in de week beschikbaar bent? Ben je met pensioen, maar wil je toch graag onder de mensen blijven en een paar uur in de week werken? Dan kun je – net als Arnold – bijvoorbeeld aan de slag in het verkeer. Heb je hiervoor (nog) niet de juiste papieren? Volg dan de tweedaagse opleiding tot beroepsverkeersregelaar.
 • Wij je voldoende ruimte geven om door te groeien en jezelf te ontwikkelen? Zo organiseren wij bijvoorbeeld een jaarlijkse terugkomdag voor onze verkeersregelaars, waarin de kennis wordt opgefrist en we met z’n allen in een praktijkles aan de slag gaan om van elkaar te leren.


Kortom: genoeg redenen om je te verdiepen in onze vacatures en op die “solliciteer nu” button te klikken! Want wat staat jou nog in de weg om deze vacatures te vervullen? Wij komen in ieder geval graag met je in contact om (digitaal) kennis te maken.

Heb je nog vragen? Bel dan naar: 0314 – 35 12 20 of stuur een e-mail naar vacature@globegroup.nl.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20