Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Globe helpt mee: zet de Achterhoek op de kaart

  • Aandacht voor de Achterhoek
  • Samenwerken
  • Collectieve Beveiliging Achterhoek (CBA)

Wij bij Globe Group zijn trots op de mooiste streek van Nederland die de Achterhoek heet. En juist daarom delen wij deze video die verschillende verborgen krachten en plekken laat zien. De Achterhoek is een gebied met een prachtige woon- en werkomgeving en een bloeiende, innovatieve economie waar mensen van oudsher goed samenwerken. En bij Globe Group zijn wij hier ook goed in!

Een mooie video gemaakt over de Achterhoek

Collectieve beveiliging Achterhoek


Bij Globe Group zijn wij dé marktleider op het gebied van veiligheid in de Achterhoek. Samen staan we sterk, en juist dat is ook de reden dat onze collectieve beveiliging (Collectieve Beveiliging Achterhoek, CBA) in het leven is geroepen. Vanaf 1 januari 2018 werken de ondernemersverenigingen en parkmanagementorganisaties in Zelhem en de gemeente Doetinchem en Oude IJsselstreek gezamenlijk aan collectieve beveiliging. Deze samenwerking heeft veel voordelen. Zo is het prettig om één partner te hebben op het gebied van veiligheid voor bedrijventerreinen. Op deze manier worden er korte lijnen gehouden en is er slechts één aanspreekpunt voor de politie, KVO-B en bedrijven. De focus ligt op surveillance, waardoor de preventieve werking en aanwezigheid van de beveiliging groot is. Er is een hoge mate van beveiliging, omdat er collectief meer beveiligd wordt dan individueel. En ook is collectieve beveiliging voor bedrijven voordelig, omdat er schaalvoordeel ontstaat door de gezamenlijke inkoop. Genoeg redenen dus om de handen ineen te slaan en nog meer samen te gaan werken in de Achterhoek. Wij zijn er klaar voor! 

Meer weten? Bekijk onze flyer over collectieve beveiliging


Wilt u graag meer weten over onze collectieve beveiliging? Neem dan vrijblijvend contact op met onze manager mobiele surveillance Gerard Wijnia.  Hij vertelt u er graag meer over. 

E-mail: gerard@globegroup.nl
Telefoon: 0314 - 35 12 20

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20