Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Globe Group: groot door klein te blijven

  • Blog
  • Maand van het kantoor
  • Vacatures
  • Groot door klein te blijven

Het is mei. Deze maand hebben we bij Globe omgedoopt tot de maand van kantoor. We begonnen de maand mei goed met een blog van Gerard, die op 1 mei jl. vijf trouwe dienstjaren bij Globe had aangetikt. Een blog waarin hij aangeeft na al deze jaren nog steeds blij te zijn om onderdeel uit te maken van de Globe familie. En deze familie? Die willen we graag verder uitbreiden. En misschien zelfs wel met jou.

Als wij Globe Group zeggen denk je misschien in eerste instantie aan het werken in de nachtelijke uurtjes, alarmmeldingen en surveillancerondes op industrieterreinen om onraad op te speuren en tegen te gaan, maar niets is minder waar. Veiligheid is natuurlijk hét kernbegrip binnen ons familiebedrijf, maar wist je dat we naast functies in de beveiliging ook een breed scala aan andere vacatures aanbieden? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vacatures voor beroepsverkeersregelaar, (junior) marketing en communicatiemedewerker en evenementenbeveiliger. Ook op kantoor zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team willen komen versterken.

Waar Achterhoekers er misschien bekend om staan om nuchter en bescheiden te zijn, zijn wij dat laatste vandaag toch even niet. We kunnen er namelijk niet omheen: werken bij Globe biedt nou eenmaal veel voordelen. Voor de ene functie is dit onze beloningsboom en voor de andere functie zijn dit extra beloningen boven op de cao of een volledige kilometervergoeding. Ook bieden wij scholingsmogelijkheden aan, waarmee je uitgedaagd wordt om jezelf verder te ontwikkelen.

Bij de functie van medewerker commerciële binnendienst, waarbij je een schakel bent tussen klanten, personeel en het kantoor, zijn de voordelen bijvoorbeeld de heerlijke soepen van Joke in de lunchpauze, een eindejaarsuitkering en pensioen. Maar werken bij Globe betekent ook werken op een centraal gelegen punt in de Achterhoek, in een regio waar je zo naartoe kunt rijden zonder dat je ’s ochtends eerst uren in de file hoeft te staan. Er bestaat een grote kans dat wanneer je dan eindelijk binnenwandelt op kantoor je ’s ochtends vriendelijk begroet wordt door kantoorhonden Jack en Arpad. Maar ook je collega’s Ilse, Mirjam, Fleur, Fons, Jan en Gerard wachten je bijna kwispelend op om je goedemorgen te wensen. De heerlijke koffie uit de automaat vloeit rijkelijk en de werktijden zijn flexibel in te vullen in overleg. Klinkt dat niet goed?

Als familiebedrijf zijn me misschien inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met meer dan 100 man personeel en ongeveer 1000 klanten, maar toch zijn wij groot door klein te blijven. Dit is dan tóch die Achterhoekse bescheidenheid wat ons siert. Met onze persoonlijke benadering en korte lijnen is personeel bij ons geen nummer maar zijn het stuk voor stuk mensen die we waarderen en hoog in het vaandel staan. We moeten het immers toch met z’n allen doen. De deur staat altijd open voor een praatje of een kop koffie. Zo creëren wij binnen het familiebedrijf ook het familiegevoel.

Ben je na het lezen van dit item enthousiast geworden, heb je zin in een kop koffie en lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van de Globe familie? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct op de functie die bij je past. We maken graag kennis met je en beloven: het kopje koffie houd je van ons tegoed.

Bekijk onze vacatures

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20