Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Globe aan het woord in het magazine van Laborijn

  • Interview
  • Laborijn
  • Samenwerken
  • Verkeer
  • Opleidingen

Onlangs is er een interview verschenen in het magazine 'Opweg' van Laborijn, waarin verkeersregelaar Marcel Zeevalkink en Mirjam Roozegaarde, directeur van Globe Group, aan het woord waren. Benieuwd naar het volledige artikel? Klik dan op onderstaande button om deze te lezen. 

Bekijk artikel 'Klant in beeld'



GLOBE & LABORIJN

Inmiddels werken we al zeker acht jaar samen met Laborijn. Omdat we doorlopend vacatures hebben voor verkeersregelaars, zijn we daar heel blij mee. De accountmanagers van Laborijn weten precies wat voor type medewerkerwij zoeken en doen voor ons een voorselectie. Zo komen er regelmatig medewerkers vanuit Laborijn naar ons toe. Zo ook Marcel, de verkeersregelaar die in het artikel aan het woord komt. 

EEN BAAN VOOR IEDEREEN 

Wat ons anders maakt dan andere ondernemers in de veiligheidsbranche? Heel simpel: met onze Achterhoekse nuchterheid helpen wij mensen graag op weg én aan een baan. Hierbij maakt het niet uit of je gepensioneerd bent en af en toe wilt werken voor de sociale contacten, of bijvoorbeeld alleen graag een paar uur per week op evenementen wilt werken: wij hebben werk voor iedereen, passend in (bijna) elke situatie. Hierbij kijken wij niet naar leeftijd, opleidingsniveau of afkomst: enthousiasme, leergierigheid en doorzettingsvermogen vinden we daarentegen veel belangrijker. Wanneer iemand hierover beschikt en er voor open staat om zichzelf verder te ontwikkelen verwelkomen we hem of haar graag in ons team.

Bij Globe Group hebben we al diverse mensen mogen helpen in de zoektocht naar een baan. Wij zijn het grootste beveiligingsbedrijf van Oost-Nederland, met een zeer breed aanbod en een eigen opleiding: de Globe Academy. We hebben zo’n 120 mensen in dienst, waarvan ongeveer 60 beroepsverkeersregelaars.

Het team van verkeersregelaars bestaat uit diverse mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij hebben bijvoorbeeld te maken met de Participatiewet, de WIA (Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen) of de vroegere Wajong (Wet Arbeidsongeschiktheidsvoorziening jonggehandicapten). Laborijn helpt ons in dit traject om de match met deze mensen te maken. Zelf vinden we het dankbaar werk om iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen aan een nieuwe baan. Wanneer deze mensen bij ons aankloppen zijn ze in eerste instantie vaak niet arbeidsfit, maar zodra we een of enkele jaren verder zijn zien we dat ook deze mensen hun leven toch goed op orde hebben gekregen. Een leuke afwisselende baan, nuttig werk, gezellige collega’s en niet te vergeten een prettige werksfeer dragen hieraan bij en zorgen voor structuur in het dagelijks leven. We zijn blij dat we op deze manier ons steentje hieraan kunnen bijdragen en de kernwoorden menselijke benadering, service, proactief meedenken en handelen en zorg uit handen nemen ook voor de omgang met onze medewerkers geldt.  

OOK EEN PASSENDE BAAN VOOR JOU

Word jij enthousiast van onze kernwoorden én sta je te springen om een nieuwe afwisselende baan? Bekijk dan onze openstaande vacatures. Op 8 & 9 maart starten we tevens weer met de opleiding 'Beroepsverkeersregelaar'. Iets voor jou? Meld je aan via onderstaande button.

Meld je aan voor de opleiding beroepsverkeersregelaar
 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20