Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Gemeenten, infra, bouwbedrijven of particulieren: de opleiding beroepsverkeersregelaar is voor iedereen!

  • Opleiding beroepsverkeersregelaar
  • BOC Opleidingscentrum
  • Ervaren docenten

Vorige week hebben we bij BOC Opleidingscentrum weer een enthousiaste groep mogen opleiden voor beroepsverkeersregelaar. Nederland is weer een clubje gediplomeerde verkeersregelaars rijker. 

Voor iedereen


Een groot bijkomend voordeel van de opleiding beroepsverkeersregelaar is dat deze opleiding geen jaren of maanden hoeft te duren. Bij BOC Opleidingscentrum leiden wij onze kandidaten in slechts twee dagen tijd op. In het najaar starten we opnieuw met de opleiding beroepsverkeersregelaar. De exacte opleidingsdata worden op een later moment bekend gemaakt. Voor de deelname aan deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Dit maakt de opleiding toegankelijk voor iedereen.  

Onze opleiding wordt uitgevoerd door ervaren docenten die graag hun kennis en kunde overbrengen op hun (toekomstige) collega’s. Medewerkers van o.a. gemeenten, infrabedrijven of bouwbedrijven gingen u al voor. Het is immers een prettig idee om wanneer de nood aan de man is u onafhankelijk bent en één van uw eigen medewerkers als verkeersregelaar kunt inzetten. Wanneer medewerkers niet fulltime als verkeersregelaar dienstdoen is het belangrijk om periodiek een herhalingscursus te volgen om zo het geheugen weer even op te frissen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook dit kan BOC Opleidingscentrum voor u verzorgen. Het is mogelijk om uw personeel in groepsverband op te leiden en specifiek een examen te plannen voor uw bedrijf of organisatie op maat. Dit kan bij ons op locatie in Zelhem, of in overleg in-company bij u op locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Opleiding beroepsverkeersregelaar 


Het verkeer in goede banen leiden en het zorgen voor een veilige verkeerssituatie: dat zijn de taken van een verkeersregelaar. Omdat verkeersregelaars worden gezien als verlengstuk van de politiemacht is het verplicht om een opleiding tot verkeersregelaar te hebben gevolgd wanneer u het verkeer wilt regelen. Met een officieel erkend diploma kunt u vervolgens een verkeersregelaarspas aanvragen.  

Bij BOC Opleidingscentrum leiden wij u in slechts twee dagen op tot beroepsverkeersregelaar. De opleiding bestaat zowel uit een theorie als praktijkgedeelte. Tijdens de opleiding leert u vaardigheden om op een veilige manier het verkeer te regelen. Ook wordt er aandacht besteed aan o.a. de wet- en regelgeving, verkeersregels, verkeersborden, remafstand en reactiesnelheid.
De theorie wordt afgesloten met een examen. Na de theorie brengen we de geleerde lesstof in de praktijk. De verkeerslichten op een goedgekeurde kruising door de SVNL worden uitgeschakeld en vervolgens is het aan onze kandidaten de taak om het verkeer in deze situatie te regelen. De tweede dag wordt in de middag het praktijkexamen afgenomen, samen met een gedelegeerde van de politie. Wanneer beide onderdelen positief worden afgesloten ontvangt u een certificaat. Vanaf dat moment kan de landelijke aanstellingspas aangevraagd worden.

Bent u benieuwd wat BOC Opleidingscentrum voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen, of wilt u vrijblijvend graag meer informatie ontvangen over de opleiding? Neem dan contact op met Mirjam Roozegaarde: T. 0314 – 35 12 20 of E. mirjam@globegroup.nl.  

Neem contact op

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20