Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Ga voor een nieuwe baan op social media - dag!

  • Social media dag
  • Vacature (junior) marketing & communicatie medewerker
  • Blog
“Net afgestudeerd en op zoek naar een baan. Twee jaar geleden stapte ik het kantoor van Globe binnen voor mijn sollicitatiegesprek voor de functie (junior) marketing & communicatiemedewerker. Ik weet het nog goed: bloednerveus stelde ik me voor en maakte ik kennis met Ilse en Mirjam. Stoer vond ik het, twee vrouwen in de directie van een beveiligingsbedrijf. Na elkaar de hand geschud te hebben (je kunt het je misschien bijna niet meer voorstellen, maar in 2019 kon dat nog) gingen we met elkaar in gesprek. Even later liep ik trots en tevreden de deur uit met een nieuwe baan. 

En aan die droom (baan) komt binnenkort helaas een eind. Niet omdat het moet, maar soms komt er nou eenmaal iets anders op je pad waar je 100% voor wilt gaan. Dat is ook nu het geval. Toeval of niet, maar vandaag op social media – dag is het daarom hét moment om aan te kondigen dat mijn functie als marketing & communicatie medewerker binnenkort vrij komt en ik het symbolische stokje graag wil overdragen. De reden hiervoor is dat ik bij mijn andere werkgever meer uren ga werken en ik onlangs met een vriendin een bedrijfje ben gestart. Aan de ene kant een hele leuke nieuwe uitdaging, maar aan de andere kant ook jammer omdat ik een fijne tijd bij Globe heb (gehad). Op freelancebasis zal ik na mijn vertrek voor Globe nog enkele werkzaamheden blijven uitvoeren. Gelukkig hoef ik dus nog niet volledig afscheid te nemen!

 Wie neemt mijn stokje over? 

Ik maak wat met

“Ik maak wat met” is de gouden quote van Bennie die ik de afgelopen jaren regelmatig heb gehoord. Waar ik me in het begin nog afvroeg waar deze zin vandaan kwam, weet ik nu dat Bennie gelijk had. Ook ik maakte bij Globe regelmatig wat met. Naast dat ik veel heb geleerd, aan leuke projecten mee heb mogen werken en het goed kon vinden met collega's, was het binnen het bedrijf nooit saai en was er altijd wel iets te beleven. Gisteren bijvoorbeeld nog, toen kantoorhonden Jack en Arpad na even niet opgelet te hebben een kilo kaas soldaat hadden gemaakt. Afgekauwd en wel lag deze op het aanrecht te pronken om vervolgens direct de prullenbak in te gaan. Of je nou wilt of niet (je ontkomt er eigenlijk niet aan), bij Globe gebeurt er nou eenmaal wel eens wat waar je later vaak om kunt lachen. Geen enkele dag is hetzelfde. En dát is juist wat het werk zo leuk maakt.

Werken als marketing & communicatie medewerker bij Globe 

Enfin, genoeg over de bedrijfscultuur van Globe en laten we over gaan tot de orde van de dag: mijn functie van marketing & communicatiemedewerker komt binnenkort vrij. Een supertoffe functie als je het liefst 24/7 online bent en geen genoeg kunt krijgen van Facebook, Instagram en LinkedIn. 

Maar hoe ziet je werkdag er bij Globe nou eigenlijk uit? Dat zal ik eens haarfijn uitleggen. Op dinsdagmorgen rond 08:26 uur stap ik het kantoor binnen en neem ik plaats achter het bureau. Ik ben inmiddels al verschillende keren van plek gewisseld, maar als je het mij vraagt verlaat ik straks toch echt het beste plekje. Op mijn huidige plek zit ik erg dicht bij de koffiemachine, waardoor ik al vele retourtjes naar deze bestemming op mijn naam heb staan. Om 09:00 uur duik ik samen met Ilse en Mirjam het communicatieoverleg in en nemen we de week door. We bespreken welke zaken we deze week op social media willen plaatsen en vervolgens is het aan mij de taak om deze items uit te werken. Tot de werkzaamheden behoren het (op)maken van afbeeldingen en vacatures en het schrijven van teksten. Maar ook het up-to-date houden van de websites, het maken en verzenden van nieuwsbrieven en het opzetten van social media - campagnes staan regelmatig op mijn to-do list. Al met al is het een afwisselende functie die nooit verveelt en die ik je van harte kan aanbevelen. Wanneer je naar tevredenheid functioneert krijg je in deze functie veel vrijheden en is het in overleg ook mogelijk om (enkele uren) thuis te werken. Dit maakt het de ideale (bij)baan voor bijv. naast je studie, waarmee je de theorie direct in de praktijk kunt toepassen. 

Klinkt goed, toch?

Heb jij affiniteit met marketing en/of communicatie, en ben je bereid om je verder te verdiepen in de beveiliging? En ben je creatief, communicatief vaardig en zelfstandig? Laat dan van je horen en wie weet mag ik jou binnenkort nog wel inwerken! Klik hier om de volledige vacature te bekijken.

Heb je nog vragen over het werken bij Globe, of de inhoud van deze vacature? Mail dan naar communicatie@globegroup.nl voor meer informatie. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Klik daarvoor op onderstaande button. Wie weet tot snel!" 

- Laura 

SOLLICITEER NU

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20