Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Evenementenbeveiliging is mensenwerk en gaat hand in hand met techniek

  • Evenementenbeveiliging
  • Mobiele Communicatie en Camera Units
  • Samenwerken met techniek

Hoera! Ajax is landskampioen, zoals in alle kranten verkondigd vorige week ging het grote feest niet door. De gemeente Amsterdam kon namelijk de 320 benodigde evenementenbeveiligers niet vinden. Een scenario waar je als organisatie niet mee te maken wil krijgen.

In de evenementensector is er een tekort aan personeel, waaronder ook in de beveiligingssector. Het beroep evenementenbeveiliger is geen fulltime job en wordt vaak gecombineerd met andere (beveiligings)werkzaamheden. Als we iets geleerd hebben van de coronacrisis, is het dat we de balans tussen werk en vrije tijd steeds belangrijker vinden. Werk wisselen we af met ontspanning. Zo ook in de beveiligingssector. Beveiligers zijn niet weg, maar maken keuzes. Ze willen niet 52 weekenden per jaar werken. En juist nu het aantal evenementen weer uit het dak schiet is het aan ons de schone taak om de sector weer op te tuigen. Hierbij is het vroegtijdig plannen en een grotere poule met evenementenbeveiligers die elkaar kunnen afwisselen noodzakelijk. We kunnen helaas niet zomaar 150 nieuwe evenementenbeveiligers uit onze hoge hoed toveren, maar kunnen op dit moment wel gebruik maken van de middelen die we hebben. Anno 2022 kan techniek ons hierbij op het gebied van beveiliging ondersteunen. 

Als beveiligingsbedrijf weten we: de verschillende beveiligingsdiploma’s geven verschillende bevoegdheden. Daarom is het niet mogelijk om alle soorten beveiligers zomaar in te zetten op evenementen. Belangrijk is om kritisch te kijken naar waar je je mensen neerzet. Omdat mensenwerk hand in hand gaat met techniek kan techniek, bijvoorbeeld in de vorm van Mobiele Communicatie en Camera Units (MCCU’s), een ondersteunende rol bieden. Het is natuurlijk niet de oplossing voor het tekort aan evenementenbeveiligers, maar biedt wel een aanvulling op de beveiliging. Door de inzet van MCCU’s kan er met een minimale inzet effectiever en efficiënter gewerkt worden.  

TEC Veiligheid beschikt over vier verschillende MCCU’s. Dankzij onze camerabewaking worden ordeverstoringen, publieksstromen en overcrowding in beeld gebracht. Doordat onze camera’s een bereik van wel honderden meters hebben krijgt u als organisatie in één oogopslag een glashelder totaaloverzicht van de mensenmassa en kunt u waar nodig aansturen. 

In het kort:
• Door de inzet van onze MCCU’s kunt u met hetzelfde aantal beveiligers efficiënter werken en daardoor meer
   bereiken;
• Onze MCCU’s leggen uw evenement haarscherp vast. De camera’s zijn 360 graden draaibaar, hebben een bereik
   van zo’n 800 meter en zijn weersbestendig;
•  Met een neutrale uitstraling zonder logo’s kunnen onze MCCU’s door elke partij worden ingehuurd;

Meer weten? Kijk op www.tec-veiligheid.nl of neem contact op met Bennie Roozegaarde, specialist camera’s en communicatie, via 0314 – 35 12 20 of bennie@globegroup.nl. Bekijk ook de flyer voor meer informatie.

Bekijk MCCU flyer

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20