Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Even voorstellen: Ron Eskes - interim bij ondersteuning van relatiebeheer

  • Nieuw in ons team
  • Beveiliging
  • Mobiele surveillance
  • Globe Security

Vanaf vandaag, 1 oktober, verwelkomen we Ron Eskes in ons team. Hij gaat interim bij ons aan het werk ter ondersteuning van het relatiebeheer. Ron gaat ons helpen om de goede naam van Globe Security te behouden en helpen uit te bouwen. Lees hieronder zijn blog waarin hij zich aan u voorstelt. 

Van goeden huize


Of je nu Roozegaarde, Jansen of Eskes heet
: een goede naam bouw je niet binnen een paar weken op. Het duurt meestal jaren voor je een solide netwerk hebt; met contacten die zich aan jou hebben verbonden. Dat vertrouwen moet je eerst verdienen je door jezelf steeds opnieuw te bewijzen. Door goede adviezen te geven, je beloftes na te komen en je klanten nét dat beetje meer te bieden dat ze niet bij een ander krijgen. En eenmaal binnen…blijven de meeste bedrijven trouw aan hun contact. Je moet van goeden huize komen, willen organisaties hun deur voor een ander bedrijf openzetten. Een goede naam geef je dus ook niet zomaar op. Je verbindt jezelf niet zomaar aan iedere organisatie. 

Mijn naam is Ron Eskes. Ik ben getrouwd met Mieke en samen hebben we twee kinderen en vijf kleinkinderen. Ik heb in het verleden gewerkt als directeur in de jeugdzorg, maar de meeste mensen in de omgeving Achterhoek en Twente zullen mijn naam misschien herkennen als voormalig Director Operations bij een grote beveiligingsorganisatie in Noord en Oost Nederland. Ik heb in die 12 jaar veel organisaties in die regio’s van binnen mogen leren kennen, weet waar de beveiligingsbehoeftes in de gebieden liggen en wat een degelijk advies en fijne service voor de goede naam van een bedrijf kan doen.

Vanaf 1 oktober verbind ik mijn naam aan Globe Security, niet in de eerste plaats omdat ik ze door de jaren heen heb zien groeien; Globe laat zien dat een familiebedrijf en een professionele organisatie hand in hand kunnen gaan. De frisse uitstraling, zorg om de klanten en de medewerkers in alle disciplines van de organisatie, spreken mij aan. 

Ook de ambitie van een gezonde groei in omvang en kwaliteit kan ik onderschrijven, vooral ook omdat ik denk dat onze samenwerking voor ú veel toegevoegde waarde kan bieden. Bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare partij voor beveiliging en mobiele surveillance. Een bedrijf dat niet alleen zégt op alle vlakken met de klant mee te denken maar dat vooral ook dóet en laat zien in een volwaardig beveiligingspakket.

Mijn doel is om de goede naam van Globe Security te behouden en helpen uit te bouwen. En bij goede huize(n) en organisaties hun deur op een kiertje te zetten voor een gesprek over mobiele surveillance en beveiliging in het algemeen. Dat spreekwoordelijke deurtje gaat maar heel even op een kiertje, het is natuurlijk de bedoeling om die deuren (en ramen) vervolgens potdicht te houden voor inbrekers en ander gespuis. Want zeg nou zelf, ook uw reputatie als betrouwbaar en veilig bedrijf - of dit nu gaat om gegevensbescherming of veiligheid voor klanten en medewerkers - moet in alle opzichten bewaakt blijven.

Nu alvast vrijblijvend een goed beveiligingsadvies ontvangen? Dat kan, bel me op 06-17991777 of stuur een mail naar: ron@globegroup.nl

Ron Eskes
Welkom, Ron. We wensen je heel veel succes en werkplezier bij Globe! 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20