Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Even voorstellen: Daniëlle Pasman

  • Even voorstellen
  • Danielle Pasman
  • Projectleider evenementenbeveiliging & zorgbeveiliging

Bij Globe Group worden we enthousiast van de groei van ons bedrijf en uitbreiding van ons team. Nieuwe collega's zijn als een frisse wind die door ons bedrijf waaien: ze brengen vaak nieuwe ideeën en kennis met zich mee, waar we zeker voor open staan. Zo ook Daniëlle, waar we mee in contact zijn gekomen en al snel bleek dat we een klik hadden. Door haar kennis en jarenlange ervaring in de beveiliging is ze een aanwinst in ons team. Daniëlle is onlangs gestart als projectleider bij Globe Security, waar ze alle zaken rondom de evenementenbeveiliging en zorgbeveiliging tot in de puntjes gaat regelen. In de blog hieronder stelt ze zich aan je voor.  

Welkom, Daniëlle! We wensen je een fijne tijd toe bij Globe! 

Open staan voor nieuwe ideeën


“Op donderdag 14 oktober kreeg ik een berichtje van Bennie Roozegaarde met de vraag of ik nog werkzaam was in de beveiliging. Ik vertelde hem dat ik vanaf december met een nieuwe uitdaging ging beginnen. Al snel raakte ik geïnteresseerd in Bennie zijn verhaal en we besloten samen om een afspraak te maken voor een gesprek. Tijdens dit gesprek bleek al snel dat alles wat ik zocht voor mijn toekomst bij Globe Security ligt. Korte lijnen, teamverband, duidelijkheid, eerlijkheid en open staan voor nieuwe ideeën spraken mij bij Globe aan.

Mijn naam is Daniëlle Pasman, al 23 jaar getrouwd met Michael. Samen hebben we twee dochters.
Ik ben begonnen op mijn achttiende in de beveiliging, als eerste vrouw in Nederland in de mobiele surveillance. Daarnaast heb ik ervaring in de persoonsbeveiliging, objectbeveiliging, evenementen beveiliging, horeca, waardetransport, havenbeveiliging en zorgbeveiliging en ben ik PIW’er (Penitentiair inrichtingswerker) bij justitie geweest. Ook heb ik tien jaar mijn eigen beveiligingsbedrijf gehad. Met al deze diversiteit aan kennis hoop ik dat ik een toegevoegde waarde bij Globe Security kan zijn. Mijn functie binnen Globe Security is projectleider van evenementenbeveiliging en zorgbeveiliging.

Mijn doel is dat ik de evenementen en de zorgbeveiliging kan laten uitbreiden, nieuwe beveiligers kan toevoegen bij ons team en mijn visie binnen het bedrijf kan toepassen. Ik wil graag toegankelijk zijn voor iedereen met vragen of ideeën. Ook vind ik het belangrijk dat er een open communicatie is binnen het bedrijf. Ik hoop een ieder die in verbinding staat met Globe Security zo snel mogelijk persoonlijk te mogen ontmoeten.”

Met vriendelijke groet,
Daniëlle Pasman


Heb je nog vragen voor Daniëlle, of wil je graag eens persoonlijk kennismaken? Neem dan contact met haar op.

Neem contact op 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20