Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Europe Traffic Support: verkeersregelaars voor ondersteuning bij bouw- en sloopwerkzaamheden tot open dagen

  • Verkeersregelaar
  • Breed inzetbaar
  • Europe Traffic Support
  • Opleiding en vacature

Werken in het verkeer? Zo geregeld bij Europe Traffic Support! Onze opdrachtgevers weten ons volop te vinden en we zitten niet stil, daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s! En wel beroepsverkeersregelaars die het leuk lijken om ons team te komen versterken. Wil je graag (fulltime of parttime) aan de slag als beroepsverkeersregelaar, maar heb je hier (nog) niet de juiste papieren voor? Dan bieden we je de mogelijkheid om binnen twee dagen een diploma te behalen. 

Een baan of opleiding in het verkeer en met plezier naar je werk 

Onze beroepsverkeersregelaars regelen bij onder andere bij wegafzettingen, bouwwerkzaamheden en calamiteiten het verkeer. En wij regelen voor jou een baan of opleiding in het verkeer! Iedereen is anders, en daarom schetsen wij geen beeld van hoe onze nieuwe collega eruit moet zien. Bij ons speelt leeftijd geen rol, maakt het niet uit of je veel of weinig werkervaring hebt of dat je een man of vrouw bent. Zolang jij het ziet zitten om als beroepsverkeersregelaar in het verkeer te werken en met plezier naar het werk gaat zijn wij tevreden. Daar gaan we voor!   


Als beroepsverkeersregelaar sta je op de weg om het verkeer in goede banen te leiden. Voor deze functie heb je een officieel erkend diploma nodig waarmee je je verkeersregelaarspas kunt aanvragen. Ben je al in het bezit van dit diploma? Dan kun je direct bij ons aan de slag! Als je nog geen ervaring hebt maar het je wel leuk lijkt om als verkeersregelaar aan het werk te gaan dan kun je bij ons een diploma halen. De opleiding wordt gegeven op donderdag 11 en vrijdag 12 juni aanstaande. Wij investeren graag in mensen, en daarom geven wij ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans op een leuke baan. 

Bekijk onze vacatures

Lees meer over de opleiding

Opdrachtgevers

Bent u opdrachtgever en op zoek naar professionele verkeersregelaars met de juiste papieren? Ons team bestaat uit ervaren en gemotiveerde mensen die allemaal in het bezit zijn van de landelijke aanstellingspas voor beroepsverkeersregelaar. Daarnaast zijn onze verkeersregelaars ook allemaal VCA gecertificeerd. De verkeersregelaars van Europe Traffic Support kunnen u o.a. helpen bij de volgende werkzaamheden:


Wilt u meer weten over onze diensten en mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via: 0314 – 35 12 20 of planning@globegroup.nl

Neem contact op

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Heb je nog vragen over de vacature of opleiding voor beroepsverkeersregelaar? Neem dan contact met ons op via: 0314 – 35 12 20 of vacature@globegroup.nl. Direct solliciteren of aanmelden voor de opleiding kan via onderstaande buttons. 

Solliciteer nu

Aanmelden opleiding beroepsverkeersregelaar

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20