Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

ESO avondopleiding start 14 februari 2017

Nog voor de zomer als evenementenbeveiliger aan de slag? Wij starten 14 februari 2017 met een avondklas van de opleiding Event Security Officer. 

Ideaal als je bijvoorbeeld naast je baan een opleiding wilt volgen en dit evenementenseizoen nog op de leukste festivals en feesten aan het werk wilt!


De ESO-opleiding staat gepland voor de volgende data:

  • 14 februari 2017
  • 21 februari 2017
  • 28 februari 2017
  • 7 maart 2017
  • 14 maart 2017

De lessen zijn van 19:00-22:00 uur in ons opleidingscentrum aan de Ericaweg 26 in Zelhem. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Je leert klassikaal een aantal wetgevingen zoals Strafvordering en Strafrecht, Persoons- bescherming en wet Wapens en Munitie. Ook krijg je les in beroepshouding, soorten evenementen, toegangscontrole, EHBO, ontruimen en crowd management. Het theoriegedeelte wordt eind maart afgesloten met een theorie-examen. 

Bij een positieve uitslag van dit examen mag je beginnen met de praktijkstage. Deze praktijkstage houdt in dat je 10 praktijkopdrachten gaat maken en een praktijkexamen met goed gevolg moet afsluiten waarna je het erkende certificaat van Stichting Vakexamens voor Particuliere Beveiligingsorganisaties (SVPB-certifcaat) ontvangt.   

Meer informatie? Bel 0314 - 62 41 04 en vraag naar de opleidingscoördinator of laat je gegevens achter op het contactformulier van BOC Opleidingscentrum.

 

Download flyer opleiding ESO

Ga naar website BOC Opleidingscentrum