Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Eindejaarsblog: een terugblik op 2021

  • Eindejaarsblog 2021
  • Vlog
  • Terugblikken en vooruitkijken
  • Mirjam & Ilse Roozegaarde

Zo, voor deze “Eindejaarsblog” zijn Ilse en ik eens goed gaan zitten. Nu de dagen korter en donker zijn, het binnen lekker warm is en de kerstverlichting in onze kerstboom voor wat extra sfeer zorgt, hebben wij zin om eens met jullie terug te blikken op het afgelopen jaar, en vooral ook om vooruit te kijken naar ons aanstaande jubileumjaar. Even uit te stappen vanaf de rijdende trein die het hele jaar doordenderde en een paar punten uitlichten om aandacht aan te besteden. 

Op de eerste plaats denken wij dan meteen aan onze medewerkers. En dat klinkt misschien als iets dat je als werkgever hoort te doen, maar geloof mij: onze mensen willen wij graag bedanken voor het afgelopen jaar. Wat hebben wij een stel flexibele, positieve en kundige mensen om ons heen verzameld! Een fijne groep collega’s die voor ons en onze opdrachtgevers door wind en wind klaarstaan, die met ons meedenken en ook dit jaar weer de schouders eronder hebben gezet. Mede dankzij hun hebben we dit jaar ook weer een groei door kunnen maken. En uiteraard bedanken we ze daarvoor door onder andere mee te delen in een bonus en volgend jaar organiseren we nog een spetterend personeelsfeest.

Successen vier je samen en in 2022 mogen we nog een extra feestje vieren want dan bestaat Globe alweer 20 jaar! 


Uiteraard zouden we natuurlijk nergens zijn zonder onze opdrachtgevers; onze klanten en onze partners. De bedrijven die kiezen voor mobiele surveillance, de festivals en evenementen waar onze beveiligers en verkeersregelaars mogen ondersteunen, de vele verkeersprojecten, teststraten of zorginstellingen; noem maar op. De bedrijven die hun personeel laten opleiden of omscholen. De partners waarmee we zo fijn samenwerken en snel kunnen schakelen als dat nodig is. Onze klantenkring is dit jaar uitgebreid, net als ons netwerk. Een netwerk dat groeide in de ons bekende veiligheidsbranche maar ook in de voor ons redelijk nieuwere tak van sport zoals de teststraat. We konden op elkaar rekenen. Vertrouwen in elkaar, in de goede afloop, in elkaars flexibiliteit en inventiviteit.
Vertrouwen is het sleutelwoord van 2021. En daar danken we u hartelijk voor.

Het is mooi om te zien dat 20 jaar nadat onze vader Bennie Roozegaarde aan de keukentafel van de boerderij de eerste plannen voor Globe bedacht, we nu zo’n solide familiebedrijf zijn geworden. En misschien een beetje on-Achterhoeks om te zeggen: daar zijn we trots op.

In België is het een goed gebruik om aan het begin van het jaar een nieuwjaarsbrief voor te lezen aan je ouders of peter en meter. In die brief vertel je je goede voornemens en je wensen voor het nieuwe jaar. In deze Oudejaarsblog kijk ik met een blij hart terug op 2021 en met veel vertrouwen uit naar 2022: ons jubileumjaar. Als laatste bedanken wij jou, lezer van onze blogs, dat je telkens even de tijd nam om te lezen, om met ons samen dit jaar een beetje mee te beleven. Tot volgend jaar! 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20