Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Een werkdag uit het leven van Fons, planner bij Globe Group

  • Vacature planner
  • Planning verkeersregelaars & (evenementen)beveiligers
  • Team

Hallo! Mijn naam is Fons en ik ben werkzaam als planner bij Globe Group. Op dit moment vervul ik deze functie voornamelijk alleen, maar ik ben op zoek naar een directe collega die me structureel met de planningspuzzel van Globe wil gaan helpen. Hoewel ik zo nu en dan hulp krijg van andere collega’s, zou het fijn zijn om samen met een collega in deze – soms best ingewikkelde puzzel - te kunnen duiken. Benieuwd wat je als planner bij Globe van het werk kunt verwachten? Lees dan snel verder..

08:00 uur – Aankomst bij Globe Group in Zelhem


Mijn werkdag bij Globe Group start vaak om 08.00 uur. Als één van de eersten op kantoor start ik op. Ik doe de lampen aan, log in op mijn computer en zet de radio aan op mijn favoriete zender. Na dit vaste ritueel start ik mijn werkdag met een heerlijke kop koffie uit de automaat. Klaar om de werkdag te beginnen!  
 

08:30 uur – Hallo collega’s! 


Na 08.00 uur druppelen ook mijn andere collega’s binnen. De een iets eerder dan de ander, maar om 08.30 uur zit eigenlijk iedereen vaak wel op z’n plek. Na een vriendelijke begroeting van de altijd vrolijke kantoorhond Jack, nog een kop koffie en een praatje met collega’s gaan we allemaal aan de slag. Ik start de dag vaak met een overleg met Mirjam of Gerard over belangrijke zaken rondom de planning. Na dit overleg kan het puzzelen écht beginnen.

09:00 - 12:15 uurPlannen, plannen, plannen


Het leukste aan mijn werk? De afwisselende werkzaamheden en het contact met opdrachtgevers en collega’s. Als planner van verkeersregelaars en evenementenbeveiligers heb ik regelmatig contact met collega’s op kantoor, opdrachtgevers en collega’s in het verkeer of de beveiliging. Dit maakt dat geen dag hetzelfde is.
 
 
Het maken van de planning is niet altijd even makkelijk. Als het grootste beveiligingsbedrijf van de Achterhoek heb je te maken met veel collega’s. En zoveel mensen: zoveel wensen. Als planner zorg ik er onder andere voor dat mijn collega’s hun contracturen maken, beoordeel ik verlofaanvragen en handel ik deze af. Daarnaast zorg ik ervoor dat de uren wekelijks geaccordeerd worden en dat de administratieve rompslomp klaargezet wordt voor de verloning.  
 
Voor het inplannen van het personeel gebruiken wij ons eigen planningsprogramma Emyris: een programma waarin ik de uren kan aanbieden aan collega’s en zij deze zelf tijdig moeten accorderen. Naast de ‘vaste’ planning is het leuk om tussendoor ook ad-hoc planningen te mogen maken. Hierbij moet je snel kunnen schakelen en stressbestendig zijn. Het is niet altijd even makkelijk, maar wanneer ik een weer (ad-hoc) planning heb ingevuld voel ik altijd een moment van trots. Mijn collega’s zetten alles op alles om me op zo’n moment waar mogelijk te helpen. Als familiebedrijf doen we het écht samen. De waardering van opdrachtgevers is vaak groot wanneer de uren van een ad-hoc project op zeer korte duur kunnen worden ingevuld. Dit geeft veel voldoening. Voor mij, maar ook voor de rest van het team.  

12:15 uur - Pauze


Rond 12.15 uur is het tijd om even op adempauze te komen tijdens de lunchpauze. De lunchpauze is één van mijn favoriete momenten van de dag, omdat Joke (bijna) elke dag weer met een vers soepje binnenwandelt. Groentesoep, tomatensoep of mosterdsoep: cateringbedrijf Joke maakt ze allemaal. En het leuke is: ze doet zelfs aan verzoekjes! ;-) 
 

In de pauze bespreken we de dag met collega’s en hebben we het over werk gerelateerde en niet-werk gerelateerde onderwerpen zoals het weer of het nieuwe soeprecept van Joke. Heerlijke afleiding om even mee te ontspannen op een drukke werkdag.

13.00 – 17.00 uur Plannen, bellen en mails  

Wie denkt dat de planning ‘even tussendoor’ kan heeft het mis: het is elke dag weer een dagtaak waar veel bij komt kijken en die de nodige aandacht vraagt. Na de lunchpauze ga ik hier dan ook mee door. Ik heb contact met opdrachtgevers over de inzet van het personeel en verdere projectinformatie en verwerk dit waar nodig in het systeem. Daarnaast doe ik het voorbereidende werk voor de facturatie en signaleer ik of het personeelsbestand opgeschaald dient te worden door de grote hoeveelheid aan projecten of dat we dit met ons eigen team nog aankunnen. Wanneer ik zelf niet aan de telefoon hang met collega’s of opdrachtgevers gaat op kantoor regelmatig de telefoon, en wanneer ik er tijd voor heb neem ik deze tussendoor op. Ook via de mail komen er vragen binnen van opdrachtgevers en collega’s, aan mij de taak om ervoor te zorgen dat deze worden beantwoord.   
 
En zo vliegt de dag voorbij. Voordat je het weet is het alweer 17.00 uur. Tijd om mijn koffiekopje in de vaatwasser te zetten, de computer af te sluiten en in de auto te stappen. Mijn werkdag zit erop. Moe en voldaan ga ik naar huis, op naar een heerlijk bord boerenkool met worst die thuis voor me klaarstaat.  
 

Enthousiast geworden na het lezen van deze blog? Wij zijn op zoek naar een collega die Fons wil komen ondersteunen voor 32 uur per week als planner. Het is een dynamische functie waarbij geen dag hetzelfde is. Belangrijk is dat je administratief sterk bent en over een grote dosis aan stressbestendigheid beschikt. Ook moet je goed kunnen multitasken en knelpunten vroegtijdig kunnen signaleren en oplossen. Iets voor jou? Solliciteer dan nu!  

Bekijk de vacature
 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20