Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Een veilige keuze

Mag ik me even aan u voorstellen? Ik ben Gerard Wijnia en ik ben vanaf 1 mei 2017 in dienst bij Globe Security als Manager Mobiele Surveillance.

Ik ben verantwoordelijk voor het functioneren van de mobiele surveillance van Globe Security in de breedste zin van het woord. Als het gaat om de aansturing van ons team surveillanten, het optimaliseren van de routes, ervoor zorgen dat de aanrijtijden zo kort mogelijk zijn of relatiebeheer van onze klanten en prospects. Globe Security onderscheidt zich van andere beveiligingsbedrijven door de persoonlijke benadering en korte lijnen. Vanaf nu ben ik uw contactpersoon omtrent mobiele surveillance en objectbewaking.

Beveiligen is mijn passie

Als sinds mijn 17e ben ik werkzaam in het beveiligingsvak. Ooit begonnen bij defensie waar ik 6 jaar lang diverse beveiligingstaken te hebben uitgeoefend, daarna heb ik de overstap gemaakt naar de particuliere beveiliging. Ik heb het vak geleerd als mobiel surveillant en objectbewaker en ben gedurende de jaren die daarop volgden doorgegroeid van hoofdsurveillant en bedrijfsleider tot operationeel manager, een functie die ik de laatste 9 jaar heb mogen bekleden.

Waarom de overstap naar Globe Security?

Regionale betrokkenheid, korte communicatielijnen, pro actief en no nonsense. Dát is Globe Security, en dat ben ik. In dit geval is het ook een veilige keuze: ik kom terecht bij een bedrijf dat al 15 jaar haar sporen heeft verdiend in de beveiligingsbranche: van mobiele surveillance en objectbewaking tot aan evenementenbeveiliging, en Globe heeft deze groei onvermoeibaar en succesvol doorgezet. Globe Security is een ervaren en stabiele organisatie met een authentieke aanpak, grondige marktkennis en weet de meerwaarde van een regionaal bedrijf met een persoonlijke benadering te koppelen aan de professionaliteit die je van een beveiligingsbedrijf mag verwachten. Globe Security wil samen met mij deze groei voortzetten en verder uitbouwen. Een functie waar ik met trots invulling aan ga geven.

Wilt u liever persoonlijk kennismaken? 

Ik kom graag bij u langs! Neem contact met mij op via T 0314 - 35 12 20 of E gerard@globegroup.nl

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20