Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Een kaalgeplukte beloningsboom

  • Beloningsboom
  • Leuke extra's bovenop het salaris
  • Punten sparen
  • Personeel

Het is lente! Hoewel de meeste fruitbomen in tuinen of boomgaarden hun bloesemblaadjes net of nog net niet laten vallen, hebben we bij Globe Group onze beloningsboom afgelopen week alweer kaalgeplukt. Ook dit jaar hing onze beloningsboom weer vol met leuke extraatjes voor ons personeel. We mogen dus niet klagen en kunnen spreken van een rijke oogst.

Een rijke oogst: van laarzen tot etenswaren

Onze verkeersregelaars waren de gelukkigen en mochten donderdag de vruchten plukken van onze beloningsboom. Appels, peren of kersen: bij onze beloningsboom maakt het helemaal niet uit waar je van houdt want deze boom heeft voor ieder wel wat wils. Deze keer hing onze beloningsboom vol met bijv. laarzen, cadeaubonnen, oordoppen en diverse etenswaren. Deze producten zijn door het personeel zelf uitgekozen.

De oogst van dit jaar

Leuke extra's naast en bovenop het salaris

Altijd leuk natuurlijk zo’n extraatje, maar hoe werkt dat nou eigenlijk? Appeltje eitje! Bij Globe Group hebben we een beloningsboom om ons personeel de kans te geven om te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen. Dit gaat als volgt: elk gewerkt uur wordt omgezet in punten. Deze punten kunnen op bepaalde momenten in het jaar, net zoals nu, ingewisseld worden voor leuke extra’s zoals scholing naar keuze, waardebonnen, nieuwe kleding, maglites en jaarlijks wisselende acties. Het is een puntensysteem voor ons personeel waarmee zij kunnen sparen voor leuke extra’s naast en bovenop het salaris.

Naast dat we door onze beloningsboom ons personeel de kans geven om zichzelf verder te ontwikkelen, is het voor ons ook een mooie manier om ons als bedrijf te onderscheiden van andere organisaties en het juiste personeel te trekken. Daarmee plukken ook onze klanten uiteindelijk de vruchten van onze beloningsboom, want zij kunnen rekenen op geschoold personeel omdat onze medewerkers (mede dankzij de beloningsboom) het hele jaar worden bijgeschoold. Win-win! Wij wensen onze verkeersregelaars veel plezier met hun oogst uit onze beloningsboom.

Ben je enthousiast geworden en wil jij in de toekomst onze beloningsboom zelf ook graag kaalplukken? Bekijk dan onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20