Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Een groet van Richard

  • Richard Lantink
  • Planner bij Globe Group
  • Nieuwe uitdaging
  • Blog 

Soms komen er dingen op je pad waar je geen rekening mee houdt van te voren. En neemt datzelfde pad ineens een wending. Zo ook bij mij. Een nieuwe uitdaging op technisch vlak. En dat betekent een einde van mijn ruim 2 jaar als planner bij de Globe Group. Een tijd waarin ik veel nieuwe dingen heb geleerd, veel mensen heb leren kennen en in deze, toch wel bijzondere, wereld van veiligheid wegwijs ben gemaakt door alle toppers van de familie Roozegaarde en de collega’s zowel op kantoor als op de werkvloer.

Nieuwe weg

Wat een heerlijke tijd en een geweldig bedrijf om onderdeel van te mogen zijn geweest. Ik heb ook serieus getwijfeld om deze stap te nemen. Want op zich was ik hier nog helemaal niet klaar. Maar de uitdaging die lonkt is dusdanig dat ik toch deze lastige beslissing in het “nadeel” van Globe heb moet laten uitvallen. Ik wil een ieder bedanken die bij heeft gedragen aan deze fijne tijd. Want dat het een fijne tijd was, dat is een understatement van jewelste.

Beveiligers en verkeersregelaars, dank voor jullie flexibiliteit, jullie inzet, jullie “gezeur”, jullie humor en vertrouwen. Vergeet niet, een planner is maar zo flexibel en goed als zijn club met mensen die hij mag plannen. En flexibel zíjn we met zijn allen, dus die pluim komt jullie toe.

Opdrachtgevers, dank voor jullie vertrouwen, fijne contacten en mooie klussen. Soms uitdagend, waarin ik natuurlijk direct terug moet denken aan Pasen 2020, “even” meer dan 180 diensten plannen een paar dagen van te voren. Maar door het teamwork is dit super gelukt.

Gerard, Fleur, Raymond, Jan, Laura, Miranda, collega’s van kantoor, dank voor jullie gezelligheid, jullie hulp en ondersteuning, jullie geduld met mij, het aanhoren van mijn gezeur, geklaag en gezucht en de ontzettend fijne samenwerking.

En last but not least, Bennie, Joke, Mirjam en Ilse. Ontzettend bedankt voor deze kans, de mogelijkheid om in “jullie” wereld wegwijs gemaakt te mogen worden. Wat heb ik veel geleerd. Maar zoals jullie weten zal ik betrokken blijven. Want het bedrijf en de mensen zijn veel te leuk om helemaal achter me te laten en het boek te sluiten. Ik ben per slot van rekening zelf ook verkeersregelaar en als de nood hoog is, wie weet. En daarbij staat nog steeds op mijn “verlanglijstje” om de ESO opleiding te gaan volgen. Want als ik toch eerder had geweten hoe mooi de evenementenbeveiliging is, dan had ik dat al veel eerder moeten doen. Maar goed, dat komt wel. Dus om in de woorden van ene Marco B. te spreken:
Gelukkig is niemand (en ik al zeker niet) onmisbaar en gaat Globe Group in volle vaart door zoals alleen hier in Zelhem dat kan, zelfs in deze bizarre corona tijden. Mijn opvolger staat al te trappelen. Een hele fijne gedachte dat dit allemaal ook direct doorloopt en er geen “gat” valt.

Om nog maar een bekende quote uit de kast te trekken moet ik terug naar 1988.

Maar deze is zeker en vast van toepassing op mijn tijd hier. Geen woord aan gelogen. Alle goeds gewenst voor jullie allen. En we spreken elkaar zeker nog weer!

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20