Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Een fijne samenwerking voor Europe Traffic Support met Laborijn en Werkgeversservicepunt Achterhoek

  • Europe Traffic Support
  • Beroepsverkeersregelaars
  • SROI
  • Keurmerken en certificeringen

Uit onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau blijkt dat mensen die verder van de arbeidsmarkt staan de grootste kans hebben om hun baan te verliezen tijdens de coronacrisis. De grootste slachtoffers zijn volgens dit onderzoek mensen met een niet-westerse migratieachtergrond, laagopgeleiden en mensen met een arbeidsbeperking. Ook mensen met een flexibel dienstverband in een sector die naar verwachting de komende tijd gaat krimpen worden hard getroffen. 

Laborijn en Werkgeversservicepunt Achterhoek 

Bij Europe Traffic Support, onderdeel van de Globe Group, werken we samen met o.a. Laborijn en Werkgeversservicepunt Achterhoek. Voor een gezonde samenleving is het van belang om iedereen zoveel mogelijk te betrekken bij het arbeidsproces. Om dit te stimuleren is Social Return On Investment, oftewel SROI, in het leven geroepen. Ons gezamenlijke doel is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een toekomst te geven. Wij helpen deze mensen graag op weg. 

De vraag naar veiligheid wordt steeds groter in deze veranderende wereld. Beveiligers en verkeersregelaars zijn ten slotte van essentieel belang om onze vitale infrastructuur te beschermen. We zien misschien een verschuiving in de behoeften van onze opdrachtgevers, maar ondanks de crisis gaat het werk voor onze beveiligers en verkeersregelaars gelukkig wel gewoon door. Waar vorig jaar rond deze tijd de behoefte aan horeca- en evenementenbeveiligers groot was, zien we dat dit jaar het aantal aanvragen voor bijvoorbeeld zorgbeveiligers juist toenemen. Ook wegwerkzaamheden en calamiteiten laten zich niet tegenhouden door het virus en gaan gewoon door. Om onze opdrachtgevers goed te kunnen blijven bedienen en ook ad hoc voor hen klaar te staan zijn wij regelmatig op zoek naar enthousiast personeel ter uitbreiding van ons team. 

Opleiding beroepsverkeersregelaar 

Op 20 augustus starten we bij ons eigen opleidingscentrum weer met de opleiding voor beroepsverkeersregelaar. Deze opleiding biedt uitkomst voor werkzoekenden die graag in het verkeer willen werken maar nog niet beschikken over de juiste papieren. De opleiding bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en duurt slechts twee dagen. De korte duur van deze opleiding zorgt ervoor dat werkzoekenden snel aan het werk kunnen en vooruit worden geholpen. Vooruit geholpen met een diploma én een leuke baan. 

Lees meer over de opleiding beroepsverkeersregelaar

Europe Traffic Support - uw veiligheidspartner van wegafzettingen tot verkeerstoezicht bij recreatieplassen

De verkeersregelaar van Europe Traffic Support staat voor u klaar bij grond- en infrawerkzaamheden, calamiteiten of om een enorme verkeersstroom te handhaven bij winkelketens. Maar wij doen meer. Met de hoge temperaturen in het vooruitzicht en de vakantieperiode kan een enorme toestroom van badgasten bij recreatieplassen zorgen voor grote chaos in het verkeer, met parkeerproblemen als gevolg. Ook dan kan de verkeersregelaar van ETS uitkomst bieden om dit in goede banen te leiden. 

De voordelen van samenwerken met Europe Traffic Support

Door samen te werken met Europe Traffic Support bent u verzekerd van een prettige samenwerking met vakbekwame verkeersregelaars. Ons team bestaat uit ervaren en gemotiveerde mensen die allemaal in het bezit zijn van de landelijke aanstellingspas voor beroepsverkeersregelaar. Daarnaast zijn al onze beroepsverkeersregelaars VCA gecertificeerd. Als u voor een samenwerking met Globe kiest maakt u een veilige keuze. Wij beschikken namelijk over verschillende keurmerken en certificeringen. We zijn onder andere VCA en NEN gecertificeerd. 

keurmerken

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over onze dienstverlening en de inzet van verkeersregelaars voor uw klus? Voor zowel langdurige projecten als kleine klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via: 0314 – 35 12 20 of info@globegroup.nl. Bent of kent u iemand die op zoek is naar een nieuwe baan en het leuk lijkt om bij ons in het verkeer te komen werken? Bekijk dan onze openstaande vacatures

Neem contact met ons op

Ga naar de website van Europe Traffic Support

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20